Två dikter jag skrev en gång...

Flickan

En ensam flicka, ute står
Tovor har hon i sitt hår
Alla titta noggrant på
När hennes mamma henne slå
Ingen tänkte mer på det
Fastän mamman henne bet
Nu hon står där ensam kvar
Utan något som hon har
Mamman lämna henne där
Än idag så står hon här
Hon säljer lite frukt och kött
Mamman har hon aldrig mött
Pengar har hon inga, nej
Vissa ropar: Slampa, tjej!
Inte har hon nånstans att gå
Inga pengar hon heller få
Hennes liv blev mycket kort
En dag gick hon bara bort
Stackars flicka, sa de då
Men ingen fick som henne må
Varje dag hon grät en skvätt
Aldrig blev hon riktigt mätt



Kärlek

Kärlek är som solnedgång
Upp den går
Sen ner en gång
Blommar ut ja kors och tvärs
Detta är en konstig vers!
Iblann man tycker nån är söt
Sen man blir på näsan blöt
Men en dag tar det hela slut
Nu går man aldrig mera ut
Tills man hittat en ny tjej
Om man inte är en gay


Ooopps! Ännu en gång blev det ny...

... design! Yaay! Haha, denna gång bytte jag pga att den förra blev lite rörig & störig.. Så, vad tycker ni nu då?



Made by Linda's Design!



And the old, made by Linda's Design!

Vad tycker ni nu då?

Skolan!

Hej & hejdå! Nu ska jag dra till skolan!
Förresten kommer det nog en ny design senare =P
Kram!

090825

Hejsan svejsan mr. Blogg! ( Och alla hans brudar förstås..!)

Idag har det varit en rätt okej dag.. Hade idrott som första lektion, men det var rätt så kul, haha! Efter skolan hängde jag med Flizz & hennes morsa och lillsyrra för att fixa pass. Åh, Jolin blev såå sööt! Haha, hon koncentrerade sig på en glass som vi höll över kameran x)

Och som ni ser har jag också mixat ihop en ny design! Så nåå? Vad tycks?
Jag tror faktiskt att jag gillar den! Nej men nu ska jag iaf gå och äta.. Och idag är det juu.... GHOST WHISPERER!
Omg, I love it...



Klockan 21.00 på Tv4, missa inte det!

New Design - again!

Nu har jag bytt design - igen! Men den här gången har jag gjort den helt själv =D Kanske liknar den liite den gamla (med bilderna & så) men den har ändå sin egna lilla stil ^^! Känner mig riktigt stolt! Dock blev den liiiiite konstig, men whatever.. Jag tror inte ens ni hittar stället där det är knasigt på, haha! Men don't worry! De gamla designerna kommer snart tillbaka =D Lite variation bara..



But don't worry.. Ni får se den snart igen! Av LindaDoo!



Den nya! Som jag faktiskt själv har gjort! Av mig!

Nu är det upp till er;
Ska jag ha den gamla, eller den nya?

En shopaholics Bekännelser!


(Klicka på bilden!)

O M G. När skulle logga in idag på bloggen, scrollade jag lite neråt, för att checka nya bloggar, händelser m.m & då ser jag att Citty lottar ut "En shopaholics bekännelser på DvD. Och jag tappade hakan nästan direkt! Jag har ju snart läst alla böcker, och jag verkligen älskar böckerna, men jag har ju inte sett filmen!? Ville ju så gärna se den på bio, men gick aldrig, och nu är den borta.. Jag får inte köpa massa filmer heller, så  mitt enda hopp nu är att vinna tävlingen! Dock är det ju lotteri, så jag har väl 95% chans att vinna.. Men iaf, självklart deltar jag ju i tävlingen!

Åh Gud! Hoppas du hjälper mig nu för en gångs skull!


 

Bråååttom...

Wooops, har lite bråttom nu, men jag bloggar såklart i morgon! Hehe, hade inte tid idag.. Men i morgon.. Jag lovar!
Puss på rumpan =)

Gröna Lund & Secret Thing...

Hejsan alla snyggingar där ute!
Vad har ni haft för er idag? Själv har jag ju varit på Gröna Lund med mina små änglar ( dah, jag är den stöörsta ängeln?!). Det var iaf sjukt kul och som jag sa innan (tror jag?) åkte vi båt dit! Haha, jag åkte Fritt Fall två gånger! När vi kom var det inte speciellt mycket folk, men lite senare mot eftermiddagen kom det fler o fler. Men vi hann i alla fall åka det vi kände för.

Kom hem runt 7 tror jag ? Och då väntade min lilla "ööverraskning" =P Som jag sa nyss är det en liiiten överraskning, så förvänta er inte något stort! Idag så kom det en "heelt" vanlig person till min granne på fika. Men eftersom jag inte var hemma så fick jag inte träffa henne. Men min mamma gjorde det, och nu så har jag fåååått.........
Shirley Clamps autograaaf! Moahahahah! Okej, det kanske inte var så stort, men det känns rätt bra iaf! Nästa gång hon kommer ska jag allt träffa henne! Och dottern Vilja också såklart =P

I morgon är det skola som vanligt,  och vi ska iväg nånstans, men vi vet inte var! Vår lärare var lite klantig och glömde ge oss info om måndagen, fast jag påminde honom senast dagen innan (?) Whatever, hans fel, haah! Och om vi åker iväg nånstans & inte har matsäck/pengar får skolan allt ta & betala lite mat hära. Jag menar man vill ju inte typ svälta ihjäl?!

Feel the pain, moahahaha!




Shirley + Gröna Lund..
Kan det bli bättre?
=)

Gröna Lund - sista gången 2009

Godmorgon! Om bara någon timme ska jag dra till Gröna Lund med Fiffi, Cicci, Mex & Bex. Vi ska åka båt, maahahah!
Nej nu ska jag fixxa mig! Kraaamiiisar

FAN FAN FAN FAN

Shit, har typ världens dilemma just nu, FAAAN!

Hahaha, så sjukt kul!

Eller inte... Säger bara VARNING! =P
OBS! Det är rätt så dåligt ljud, så höj till högsta volym!

Hurt...

Hej! Pallar inte be om ursäkter om varför jag inte har bloggat osv. Min  blogg, mina regler? Nu är iaf sommarlovet slut.. Rätt så tråkigt kan jag tycka, men liiiite kul att skolan börjat också, även om den är rätt så trist. Jaja, sommar 09 har varit sjukt kul! Har bara saknat en person och det roligaste av allt. Här får ni i allafall en av mina favoritlåtar. Och jag hoppas att ni verkligen lyssnar på den nu..

"Varför just jag?
Snälla, jag hoppas det
inte blir likadant för honom.
Gud, hjälp mig!"



This is beacuse I love you..

Nu är det väl dags för mig också, antar jag..

Nu verkar alla ha skrivit om skolan i ett eller annat inlägg.. Jag har försökt unvika det. Men nu är det väl dags för mig också. Imorgon.. kära läsare.. Imorgon.. BÖRJAR SKOLAN!
Åh nej! Kan knappt tänka mig något värre! Sommarlovet är slut! Nu börjar skolan! Iof vet jag ju inte rikitgt hur det kommer bli, eftersom jag börjar 6an, men våran lärare.... Vi har typ fått den värsta läraren i hela skolan! Aah, jag får huvudvärk bara av att tänka på det...


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Gratis glass - året runt!

För ett tag sedan blev jag medlem på Sommarglass. Närjag loggade in började jag samla poäng. Och när jag samlat 65 fick jag ett sms på min mobil. "Vad är det här?" tänkte jag och gick fram till mobilen. Smset var inget vanligt sms, utan en check på 23 kr som gick att lösas in mot en gratis glass! Jag tycker ni också ska bli medlemmar på den här sidan. Gratis glass - dessutom året runt! Vad mer kan man önska sig? =D


(Klicka på bilden ovan)

Seriöst?

"Kvinnonamnet Linda är en kortform av namn som slutar på -lind, -linda, -linde, -slimpa, -kimpa, -dimpa, -rimpa, -rumpa eller strumpa."

Jag är varken en rumpa eller strumpa! Det där var seriöst tasktigt skrivet, även om det var rätt så kul, haha! =)
This sounds better:

"Namnet Linda härstammar även från spanskan. Linda på spanska betyder "vacker".

Källa: svenskanamn.se

Hur många finns det i serien?

Heeej! Usch jag känner mig dum.. Har ju inte bloggat på en hel dag ju! Förlåt! Nu har jag väl säker tappat läsare, men dom får hitta tillbaka på egen hand, haha! Nejdå. .Jag letar rätt på dom lite senare!
Hur var er dag igår då? Min var.. rätt okej. Iof satt jag hemma nästan hela dagen. Förutom på kvällen då jag gick ut med Bex & Mex, haha!

Igår läste jag faktiskt rätt så mycket! Eller.. jo jag läste ut hela boken... Men jag hade ju inget annat för mig! Och nu vill jag så gärna läsa fortsättningen (för er som inte vet läste jag "En shopaholic i New York" ) men om jag börjar på den så har jag ju ingen bok att läsa när skolan börjar! Förresten, vet ni hur många böcker det egentligen finns i Shopaholic - serien? Jag har inte tagit reda på det än. Hm..

De som jag har hemma är iaf:
De som ingår i serien:

√  En shopaholics bekännelser - bok 1
√  En shopaholic i New York - bok 2
√  En shopaholic säger ja - bok 3
X  En shopaholic får en syster - bok 4
X  En shopaholic i väntans tider - bok 5


Okej, nu kollade jag faktiskt upp det lite snabbt.. Det finns 2 böcker ur serien som jag inte har.
(Måste köpas omedelbart!!!) Och sen finns det ju också lite andra böcker av Sophie Kinsella som också måste köpas.. Hmm.. Whatever! Kanske ska börja kräva veckopeng från mammsen hära! (Får faktiskt inte vecko eller månadspeng & har aldrig fått det )

Kram, kram leverpastej!
Hahahah!

Hahahahah....

Haha, Jag älskade Pål Plutt när jag var liten! Det är ju grymt kul!
Vad tycker ni ? =)

Tjulahåååpp!

Hej Darlings! Wow, många kommentarer på förra inlägget, och besökarna har den senaste veckan också fallit på sin plats! Skojigt, hoppas ni är kvar nu bara =P Jag och mamma stack till Grossen nyss för att handla lite, och vi köpte hem chips, (som jag längtat innerligt efter) och en Ben & Jerry's Bohemian Raspberry! Så nu ska jag smaska i mig sånt, men vi ses i morgon eller senare!

För mig blir det Sommarkrysset!
Vad ska ni hitta på då? ♥


 

Förresten! Är det någon som ska se på Snuten i Hollywood 3 ikväll då?
Det ska jag!

Boring..

God Morgon! Ååh har så tråkigt att jag inte sett likande! Usch.. Vill verkligen göra något!
Några idéer?

I decided to consolation shop - buy books!

Haha, ! Näej, riktigt så blev det inte.. Bex, Mex, Cicci & förstås Jag promenerade till Solna Centrum. Hittade inte tröjan på Gina som jag ville ha, och inte heller några smycken, även fast det var rea.. Inga pärlor, kedjor m.m blev det heller, utan istället kilade vi in på Akademin, haha! Nu måste ni tro att jag är värsta nörden, men faktiskt inte.. Jo, jag tycker om att läsa, och älskar att köpa böcker, men det är inte så att jag är nörd ?! Fick iaf med mig två böcker hem; båda ur  "En shopaholic" serien. Dom är faktiskt rikting bra! Men lite konstiga också, haah!

Jag menar, man måste ju liksom läsa? Som nu läser du ju det här inlägget, haha! Och samtidigt som man läser så underhåller man ju sig själv, tränar på att läsa och lär sig stava bättre! Faktiskt, och inte för att skryta, så tror jag att jag stavar bättre än de flesta jag känner. Men, det beror väl på att jag läser rätt mycket och läser mera "vuxenböcker".

Whatever.. Jag är fortfarande inte boknöööörd! Och Amanda köpte faktiskt också böcker.. Två stycken! Samma böcker som jag,  "En shopaholic i New York" och "En shopaholic säger ja". Nej nu får det bannemej vara slut med boktjatandet! Haha! Nu ska jag gå och lägga mig tror jag (?) Vääänta, är det inte rätt tidigt ? O.o "Men du Linda, när skolan börjar måste du ju faktiskt vakna 7 ! Så, bäst att du går och lägger dig!" Usch vad löjligt det där lät.. Men som bloggare måste man ju bjuda lite på sig själv.. Tankar, sanning, bilder.. Haha! Sooov gott allihopa så ses vi i morgon!

Kisses Your Lovely Linda ♥
(Haha, stupid..)

Jag vill shoppa!

Aaaa, jag får snar panikångest! Nädå, men jag vill verkligen SHOPPA! Jag vill åka in till stan och bara köpa allt som jag vill ha! Verkligen ALLT!  Men dock vet jag att det inte går.. Men jag vill ha en ny tröja, jag vill köpa smycken. Hängen. Kedjor.  Åhh...

UPDATE, 10.43: Okej, nu har jag lugnat ner mig..

Frukost..

Åh, jag måste verkligen äta frukost! Har inte ätit det på två dagar. Jag känner hur kroppen håller på att falla ihop! Men det går inte, jag kan inte äta! Igår t.ex. började jag dagen med en muffins, hur sjukt är inte det ?! Och till lunch åt jag EN macka... Sen åt jag ingenting tills typ på kvällen. Då drack jag bara ett glas milkshake.. Jag har gått och lagt mig hungrig 3 dagar i rad nu! Måste springa till kylen nu.. Hold on!

My new Armband!

Idag har det varit en kreativ dag. Nä då, eller lite! Jag har gjort ett armband och en kattleksak! Och armbandet blev riktigt fint, även fast jag tappade tålamodet och höll på att slita sönder hela skiten... Men nu är den i alla fall klar! Kattleksaken blev också bra, och guess what!? Gucci älskade den =D Jag gjorde ett eget sånt här "spö med fjädrar".

Usch vad det har regnat idag! Först underbart väder, sedan regn.. Men det intresserar väl inte er antar jag! Förresten! Idag satt jag, Bex, Amanda och Cicci på fritids och lekte småbarn ;) Närå, men vi fick i allafall gratis mellis, haha! Här kommer några fåå bilder! Just nu orkar jag verkligen inte skriva namn på bilderna, men jag hoppas ni är snälla och inte tar de utan att fråga =)


"Akta fingrarna lilla gumman... Annars tar vi från din veckopeng!"
=)





Kunde inte låta bli att ta fler foton på cupcakesen =)
Receptet hittar ni
HÄR!

Nu ska jag gå och träna!

Do you want a new design ?


Nu gör jag gratis designer! Jag är fortfarande nybörjare och kan därför inte göra speciellt avancerade designer, men jag försöker! Lämna en kommentar med din mejladress eller skriv till [email protected] så kontaktar jag dig när jag har tid =P



Ett exempel på hur headern kan se ut.
(OBS! Enkel och snabbgjord!)

Cupcakes! =)

Hej! Vet ni vad jag har gjort ? Cupcakes! Jo, det är faktiskt första gången jag gör det! Ni minns väl mina misslyckade muffins, som "försökte" bli cupcakes? Nej, så blev dom inte! Mycket godare, finare och bättre!  ♥

Dear Friends...

Some pictures from the last days :)





My computer is very slow at this time, so I will upload more pics tomorrow.
Or, I hope that I will =)

Hello there... !



What's Up?
x')

A little Brown Bean

"Roses are red, violets are blue. Leaves, they are green, as a little brown Bean"


Bad update...

The pictures I took, do I upload tonight... promise!

Gårdagens höjdpunkt...

Beca: Vad ska vi göra ?
                   Amanda: Vi kan väl snacka eller nåt ?
 Beca: Men det är ju blött överallt!
Amanda: Inte i Flizz rumpa.. *fniss*
Linda: Näe, där är det kladdigt...  *HAHA*

En fågel ramlar ner från en hög tall..
"SHIT, vad de garvar.. Man blir ju fan DÖV!"

Night Around the Corner

Sleep Well, honeys!
Now, I will go and sleep.
Photos from today will come later =)

Good Night!

-/090810


Vila I Frid, Mimmi!

Good Morning Sweeties!

Ah, det är jättefint väder ute! Undrar vad jag ska hitta på idag då..
Whatever, det får vi se! Sovit gott förresten? Det har jag! 
Ha det sjuuukt najsigt idag då !
=)



Ett Egetdesignat Smycke!



Jag är med och tävlar om ett eget designat smycke.
 Där jag får bestämma SJÄLV vad för smycke jag vill ha och hur det ska se ut:)
Tävlingen finner du på http://www.pinkybell.webblogg.se/
Tävlingen avslutas fredag den 21 augusti!
Var med och tävla du oxå;D
LYCKA TILL!

Kan Dee's Tävling!




Var med och tävla om en sminkbox hos Kan Dee!
Ni vet hon som snabbt blev känd för sina underbara Kan Dee linnen/tshirts?
Även om ni inte vill vara med och tävla, så är hon ändå värd att besökas!
Ta en titt på hennes jättecoola tröjor kanske ?
=D

New Design!

Tack LindaDoo - igen - för den nya, fina designen!



Nåå, vilken är finast? Min nya eller den gamla? =)




Ni får säga precis vad ni tycker!

Some photos from today...




(Klicka på bilderna ovan för att se i större format)


LADY GAGA @ GRÖNA LUND





Glömde nästan att jag var på Gröna Lund 2a Augusti,
och såg Lady Gaga!

På stora bilden är alla låtarna som hon sjöng samlade,
under kommer några bilder som jag har tagit ^^

Update: Glömde några låtar på den stora bilden!
Beautiful Dirty Rich, The Fame och Money Money!

Alltså 10 låtar på bara en timme ?!
WoW =)

Home Sweet Home





Sweet  Summerpictures from my lovely
Summer 09 !











Hejsan alla läsare!
Jag heter Linda och är en glad, lite sprallig trettonårig tjej bosatt i Stockholm! Jag brinner för fotografering och fotar med min Canon systemkamera. Jag har en rad andra intressen också, så som design, mat, musik, djur & natur, bloggen & utöver detta ännu mer!
Läs mer om mig här


I BLOGGEN
vill jag visa foton jag har tagit, och blanda dessa med min vardag, mode & design. Bloggen är som en fotodagbok, fylld med massa olika roliga saker. För att inte missa något nytt & spännande, kan du alltid lägga till mig på bloglovin här nedan! :)

Kontakt: [email protected]

bloglovin



 AKTUELLT
 Nu har jag äntligen köpt en  systemkamera! Den 8/6 blev en  efterlängtad Canon EOS 500D min,  och jag är jätteglad! Återstår bara  att lära sig lite mer om den! :)


RSS 2.0