- Ut ?

Ja vill uuuuut! Har inte varit med kompisar sedan onsdag, och nu är jag fanemej trött! Idag var vi uppe i Stadshustornet, igår var vi i Gamla Stan, i lördags var vi på Drottningholm, i fredags var vi på Grönan..  Åkte Fritt Fall 4 gånger =)  Nej nu ska jag ringa någon å springa ut i det fina vädret och BARA NJUUUUTAAA!!

- Bayy!

Bye, ska dra till Grönan. Ses där va ? ;D

- Snart, snart..

Snart hämtar vi min kusin! Så länge ska jag städa lite och stoppa kuddar i örngott eller vad det fan nu heter..

- Jaha.. ehm..

Har precis ögnat igenom dagens metro, och gjort det solklart för mig att det inte visas någonting intressant på tv ikväll.. Jaha, ehm..sov gott...!

- "..love you whoever you woulda been.."

Hej ♥ Vad har ni gjort idag? Lessen, lessen.. Har inte bloggat, and Yes, whatever?! Ni har väl heller inte suttit hemma hela dagen och väntat på mina inlägg? Nä, trodde inte det heller. Det är ju vaarmt och soligt! Klart ni ska vara ute, dummisar!

Själv har jag spenderat hela dagen i stort sett ute, med Bexx. Eftersom ingen annan är hemma, som jag skrev i förra inägget (kanske inte). Vi hade i allafall ganska eftersom man inte kan hitta på så mycket två stycken. Så vi stack till ett fritids som ligger jättenära, och var med barnen där. Inte riktigt, för vi satt och spelade memory, hahahh! Sen fick vi göra kaffe åt lärarna (Ja, vi har gått där) Efter kaffet gick vi till Grossen för jag behövde köpa mjölk, som vanligt. Mamma ska göra lasagne, eftersom min kusin kommer ikväll. Undar vad jag ska hitta på med en 22 åring.. Åka till Gröna Lund, gå omkring i stan, spela fotboll eftersom det är hans "största hobby" typ? Men gosh, jag gör bara bort mig om jag spelar fotboll, jag är sämst!

Huh, ska åka in till Centralen för att hämta honom där klockan 22.00 
Hmm, orkar egentligen inte, eller joo, det ska väl bli ganska kul ? Noooooot!
Aja, ingen stor grej i allafall! Nu ska jag städa lite och lyssna på Spotify! Självklart finns Flipsyde med på listan med både nyaste "When it was good" och gamla" Happy Birthday" =D  ♥




"What  I thought was a dream (make a wish)
Was as real as it seemed (happy birthday)
What I thought was a dream (make a wish)
Was as real as it seemed"



Bild från bästaste Kajsa på
Daléns blogg!



- Huh, är det inte varmt?!

Det är ju säkert över 25 grader ute! Eller i allafall igår då, men aja! Verkligen lessen över att jag inte har bloggat, men har varken haft lust eller tid. Förresten måste jag städa nu så vi ses senare!

Näej, så lätt drar jag mig inte undan, men ja måste verkligen städa! I kväll kommer min kusin, som ska bo i mitt rum i 3 veckor, då kan det verkligen inte se ut som det gör nu! Inte så farligt som hos Dessie och Kissie precis, men någolunda :D Närå, ligger bara en handduk på golvet, massa saker på bordet, och jaa... Antar att ni hajjar!

Igår var jag ute hela dagen med Hanna, Bexx och Amanda. Mandiz är tyvärr på Grönan idag, så henne kan vi inte vara med. Eller tyvärr å tyvärr, roligt egentligen! Kanskeska dit i morgon förresten!

Nej nu ska jag ta och städa!

Pssst! Eftersom det är sommar, och min kusin är här så kommer jag förmodligen inte blogga så mycket,
men jag antar att det är okej ? Ni sitter väl heller inte framför datorn dag ut och dag in? Antog väl det!

HA EN RIKTIGT SKÖN SOMMAR!!

- Varför?

Jag vill också ha en P
Jag vill också ha en som bryr sig
Som jag kan ha kul med
Jag vill också ha en,
En jag kan lita på
Jag vill också ha en pappa

- Lessen ;D

Sorry, hinner inte blogga.. Har annat för mig, :D
 Ha en fin dag!

- Allsång = TV..

För första gången tycker jag att något är bättre på tv.. Om man menar "konsärer" såklart! Allsång på Skansen är verkligen ingenting för mig. Allsång på TV däremot är perfekt! Ja, ni undrar säkert varför, eller i allafall ni som aldrig varit där.. Jo, lite innan tre börjar de repetera nästan alla låtar som ska spelas, och vid fem, halv sex, kör de igenom hela programmet! Då vet du ju vad som ska hända! Ingenting för mig, damer och herrar...

Men ett plus är ju att jag blev lite brun!! Väldigt bra med andra ord! Eller underbart bra! Men ni undrar säkert hur jag kom hem så här fort, och det är så att vi stannade adrig tills de började sända. Jag fick en fruktansvärd huvudvärk, (hade ju suttit i ett antal timmar i den stekande solen) och blev jättehungrig! Höll på att spy på bussen och tunnelbanan, usch!
Men mår mycket bättre nu efter en god middag! Och en liten stunds vila! Men ska snart gå och lägga mig, mysigt!

Här får ni i allafall lite bilder från dagen, maha! Nu, inte för att skryta eller så, ska jag skriva upp alla artister som vi såg idag. Det är enbart för att bloggen är en sorts dagbok, inte sant ?

Måns Zelmerlöv, Anders Lundin, Thomas Ledin, Petra Mede, Laila Bagge, Morgan Alling, Pia Johansson, Henrik Dorsin, Anna Maria Espinosa (?) Owe Thörnquist, har jag glömt någon ?!?





Måns för er som älskar honom :D



Laila och Petra, and someones head ...

- Nu ska vi se här..

Heej! Åh, har längtat efter att få skriva i den här stupid bloggen! Jaja, ehm.. Nu ska vi se här.. bloggade inte igår var det väl ? Okej då. Igår gick jag ut  med Bex och Mandiz. Först gick vi en tur vid vattnet, men svängde sedan upp mot en skolgård. Där blev vi halvt  "mobbade" av några 9 åringar. Haha, det var lite skojj, faktiskt!

Sedan kom Cicci och Flizz tillbaka från stan, och vi gick omkring och gjorde i stort sett ingenting! Men efter fyra gick vi och badade vid en båtklubb! Jag var sist ner i vattnet, men det var för att Flizz var i vattnet HELA tiden, och jag kunde inte hoppa i p g a henne, eftersom hon håller fast en i vattnet ? Whatever, jag hoppade i allafall i.

Efter badet gick alla hem och åt, sedan gick vi till Grossen för att köpa mjölk och såpa..
Hur var er dag då?

Idag ska jag till Skansen! Jag, Cicci, Mandiz och Bex åker dit om ca... 40 minuter ? Oj, jag sitter bara i nattlinne! Måste rusa då antar jag! Men vi hörs lite senare idag! Förresten, det är ju Allsång idag, om vi är där kanske ni ser oss ? =')

Some photos, please ?







Fisken, hahahah!
Neej, FLizz :D

- Sola, sola!

Glömde att jag solade igår på balkongen! HAhahahhha :D




Lite scaaryiga bilder, I know..

- =O

OOh, bloggar om dagen i morgon! Nu börjar ju Beck!!!!  Sorry, hehe ;P

- :/

Jag saknar dig...
Men bara ibland, som nu...
Fast egentligen hatar jag dig...
Men inte nu.
Äsch vem bryr sig..

- Mitt skumma schema!

Godmorrgon! Sov ni gott inatt ? Bra =D Vet ni ? Jag har nyss läst ut min bok En plats i solen avLiza Marklund, och ni borde verkligen läsa den! Den är föör bra!

Ja, vill ni förresten se mitt skumma schema ? Jag vet i allafall att Bex och Flizz vill det, haha! Here it is! Okej, ni får inte se hela, men en sammandragning, tyyp...

Vakna mellan 8.00 - 08.30
Frukost MED grönsaker
Klä på mig m.m
10.15 typ en frukt ?
11.30 Lunch
Springa !!
15.00-16.00 något att äta, m a o "mellanmål"
19.45-20.00 Middag

(m a o = med andra ord)

Jag vet att schemat är lite udda, hah! Dock finns det lite fler saker som jag inte skriver upp här!
Ni får ha en underbar dag, och ett riktigt skönt sommarlov!





Haha, mitt sommarlov kommer inte se ut såhär, loooovar!
Hittade den HÄR

- Dålig uppdatering!

Jajajajajaajajaaaa! Jag vet, och det ÄR mitt fel! Förlåt! Dock tror jag inte att jag har såå många läsare? Kan alla som läser detta inlägg skicka en kommentar? Den FÅR vara tom om den vill! Tack! =D

Ska inte börja be om kommentarer när jag inte ens bloggat! Inte bra gjort, eller hur ? Men jaja, ni får en snabbis av dagarna som gått. Vad är det förresten.. har inte bloggat lördag och söndag bara ? Eller i och för sig bloggar jag ju nu, söndagkväll. The truth is, att hur mycket ni än tror att jag bloggar söndagkväll, så är det faktiskt måndagmorgon nu, hahaha!



Lördag


Min lördag var rätt så... underlig kanske? Ungefär vid ett gick jag ut med Bex och Felizia. Vi stack till Grossen för att köpa, ehm.. ja, en liten sak! Och eftersom jag nu gjort mig ett litet sommarschema, så sprang vi en bit längs vattnet, sedan tog vi en "gå snabbt-tur" runt en liten sjö. Och efter det åt vi upp tårtan som var kvar, haha! Grädden var mycket godare i lördags =D

Har ni sett Sju miljonärer? Den är sjuukt rolig, ni borde se den! Vi tittade faktiskt på den i lördags, fast Felizia var ganska rädd, haah! Jerry är riiiiktigt läskig! Aja, ni får väl ta och titta på den!



Söndag

Jaha, vad hände igår då? Just det! Jag gick ut med Bex och Flizz igen. (Om ni undrar var alla andra är så var Mandiz på "segeltur" i 4 dagar, Cicci på någon ö (?) och Hanna vid sin sommarstuga) Vi stack till Grossen igen för Flizz skulle köpa något. Och vet ni vad vi köpte ? Sån här färdig chokladkaka! Den blev riktigt god, men jag fick sår i munnen!??!?!?





Där ser ni! Var det här verkligen något så viktigt att BLOGGA om? Aja, nu har ni fått veta om min helg! ;D Fast.. det är ju egentligen det en blogg är till för, liksom ? Eller typ... kanske ?



En söööt katt som visst kom för nära
så bilden blev suddig, haah!

- PROBLEM, PROBLEM!!!

Hej, dålig uppdatering, vet.. MEN REBECA RÅKADE RADERA SIN BLOGG! FAN, VET NÅN HUR MAN ÅTERSTÄLLER DEN ?!?!?!?!?!? HJÄLP, DET ÄR AKUT!!

ALLA HENNES MINNEN, INLÄGG SOM TAGIT TIMMAR ATT SKRIVA KANSKE ?? HJÄLP BEX ATT TA TILLBAKA SIN BLOGG! Kontakta mig på [email protected] eller via kommentarerna, OMEDELBART!


- Lätta steg, tunga lår...

Goddag på er! Rubriken? Ja, lite konstig är den, jag vet. Skrev bara något, haha! Vad har ni gjort denna fina lördagsmorgon? Själv har jag duschat, solat och ätit lunch, haha! Jaa, solandet.. Det gick ju sådär. Satt ute i ca 10 minuter, och just som solen var som bäst (?) kom ett dunderstort moln ivägen!!

Äsch, spelar ju egentligen inte sån stor roll eftersom jag ändå aldrig blir brun. Nu harjag bestämt mig, jag ska prova brun-utan-sol! Tyck vad ni vill, I don't care. MOOOOOT AFFÄÄÄREN!

Jag vill uuut! Ska ringa Bex och fråga om vi kan sticka ut och sola ;D




Nu får ni ursäkta mig,
måste rusa!

- Jordgubbstårta och färskpotatis iaf

Hejsan på alla er! Har ni haft en trevlig midsommarafton ? Ja, jag med! Kan låta konstigt, men jag har egentligen inte gjort så mycket. Under dagen gick jag ut med Bex lite, och vi stack till City Gross, för att checka om det fanns lite smakprov på "midsommarmat". Inte för att vi var hungriga, och inte hade någon mat hemma, utan för att vi helt enkelt inte hade annat för oss. Sedan stack vi hem till mig, för att baka jordgubbstårta! Under tiden sockerkakan svalnade tittade vi på en film, Tonårsliv. Den är faktiskt riktigt rolig, haha! Har sett den två gånger innan, så själv tycker jag att den är liiite jobbig

Till middag åt jag faktiskt lite "midsommarmat" eller vad ni nu kallar det. Färskpotatis med kyckling, eftersom jag inte gillar sill, gräddfil med gräslök och små minitomater. Gott var det, och gaanska fint, hehe! NI får självklart se bilden! Vad åt ni idag förresten ?

Hmm.. jordgubbstårtan blev enligt mig misslyckad (?) Och usch, jag märkte att jag hatar grädde! Eller njaae, egentligen är det ju fruktansvärt gott, men usch vad jag mådde illa efter! Blääh, ingen grädde denna sommar! Annars var tårtan god! Haha, =D

Ni som inte har provat det här borde göra det! Mixa antingen hallon eller jordgubbar (färska och med elvisp!) med lite socker och äggvita poröst. Det blir in i helv*te gott! Mycket goare än grädde, lovar..





En fin blomma jag såg
ute ^^



Schmultron är gött!



- Midsommar!

Glad midsommar! Huh idag vaknade jag halv 10. Skulle vaknat tidigare, jag vet! Gick faktiskt och la mig klockan 22, men somnade halv elva. Dock var det rätt så tidig, inte sant ? Och jag åt frukost innom en timme efter att jag vaknat! Sådär, nu fick ni svar på alla mina punkter =)

Vad ska ni göra idag ? Det är ju Midsommarafton idag! Eller inte afton än då, men nästan! Snart.. mot kvällen.. om några timmar.. långt kvar.. Aja, Midsommaraftondagen, ! Själv vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Kanske göra något med Bex och Felicia, som kom hem från Sardinien i Onsdags! Och brun är hon, lite avis är jag faktiskt.. Eller vänta, Felicia firar säkert midsommar med familjen. Och nu är den stora frågan; Varför firar inte du och Bex midsommar med familjen? Och svaret är..

Både Bex och jag har föräldrar från andra länder. Bex föräldrar är från Spanien och mina är från Ungern. Därför är inte "midsommar" så jätteviktigt våra familjer. Eller jo, det är ju alltid kul att äta lite dillpotatis med sill och jordgubbstårta. Det tillhör ju liksom den svenska sommaren! Men vi gör inte sådant som ni andra brukar göra. Åka ut med båten, träffa släkten, ja, vad som helst! Även fast vi skulle vilja göra det! För oss brukar en midsommar innebära att man kanske går ut och har picknick. Om inte ens det..



Vad ska ni göra nu under sommaren? Till mig kommer min kusin från Ungern den 25e. Han kommer vara här tills vi åker hem till dom. Det ska bli kul, och hoppas det blir varmt och mycket sol, så jag kan bli brun! Har funderat på att köpa någon "brun-utan-sol" sak, som man smörjer in sig med, och vips så blir man brun, om det nu finns någon sådan ? Ni kanske har något tips? Whatever, nu ska jag i allafall snart äta lunch, är vrååålhungrig! Vi ses väl senare, och jag "önskar" er alla en riktigt



Vad ska ni göra idag ?

- God, save me from this pain!

Uuh,  ja mår inte alls bra. Kan det bero på vädret? Absolut! Usch, det är ju sommar! Inte regnperiod.. Vissa tycker ju att man borde se på film när det regnar, men det är ju egenligen inte så bra, eftersom man blir fruktansvärt trött!
Ja, när vi kom hem såg vi på film, Freaky Friday. Min huvudvärk och trötthet kan ju bero på det också. Samt att jag sitter vid datorn, men vem ska blogga istället för mig ? Borde istället läsa ur min bok som jag lånat, En plats i solen av Liza Marklund, men jag antar att man får lika ont i huvudet av det..

Nåt bra på tvn ? Kanske borde ta och lägga mig? Får se!
Nu orkar jag i allafall inte blogga, men vi ses i morgon !

Ha en trevlig kväll!
Puss & Puss!



Min söta lilla kanin!
Molle sweetheart! :D
Psst, har jag nämnt honom förut? :S

- Regn, regn och Veronica Maggio!

Hej på er alla glada, söta och blöta läsare! För visst har det regnat idag ? Jaa, och blöt blev jag också! Dock var det inte så farligt.. Har ni haft en kul dag förresten ? Nähe ? Men det har jag!

Klockan 12 stack jag Bex och Cicci till stan. Vi skulle köpa ett par mjukisbrallor till mig. Så vi åkte till Slussen och gick till Nautiska Magasinet vid Gamla stan. Haha, vi gick av vid Slussen för att det var närmare, om ni undrar! Men i allafall. Jag hittade ett par bjallor men dom var för stora (?) Nu är det inte så att jag är "mini" precis, men dom var verkligen stora! Jag valde ut ett par mörkblåa, och innan jag gick till kassan provade jag en.. nu ska vi se vad de kallar det.. huvtröja? Jag bestämde mig i allafall för att köpa en sådan istället för byxorna, så med mig hem fick jag en Marinblå Huvtröja (?) ! 

Tjejerna ville ha glass, så vi fortsatte in mot Gamla stan, i och för sig var vi redan där, men ni fattar nog. Jag hade inte råd med glass ( inte så att den "kostar för mycket" me nhade bara en 10a kvar..) så efter att de köpt sina glassar gick vi tillbaka till Mc Donalds vid Slussen. Där fick jag min efterlängtade cheeseburgare, yummie!
Sen stack vi upp till "Gondolen" eller vad de nu kallar den (?), ni vet vid Katarinahissen,  och tog några foton på Stockholm från "ovan". Haha, fick några bra foton i allafall =')

På vägen hem förresten, just när vi skulle till tunnelbanan, mötte vi, eller såg vi Veronica Maggio! Hon stannade vid ett fruktstånd och vi stog lite längre bort, och just när vi bestämde oss för att gå fram till henne, gick hon iväg.. Jaja, vi såg i allafall henne!

Nu ska jag lägga upp lite bilder, maha! Blev tyvärr ingen bild på Veronica, vissa gillar inte att bli smygfotade, och det ska man respektera! Haha, inte sant ? Så smygfota mig inte om ni ser mig =D Haha, ingen chans att jag skulle stöta på dig, eller ? :P





Hmm, ganska gråa och tråkiga bilder va ?
Men så vädret var idag, så blir bilderna!

- Outfit

Såhär såg man ut idag då! Usch, haha! ;)



 



Sorry för att bilden är sned,
men pallar inte rotera den!

Linne från Gina Tricot
Jacka från Dea Modevaruhus (?)
Byxor från Gina

- Thursday!

Morgon!
Idag vaknade jag klockan 9. Väckarklockan ringde dock halv nio, och när jag stängde av den råkade jag putta ner den från hyllan (loftsäng!) !  Hm.. lite skumt var det! För den ställde om sig själv?! Nu fungerar den i allafall som den ska!

Vad åt ni till frukost? Själv slängde jag i mig jordgubbsyoghurt med lite flingor. Yummie! Huh, och snart ska jag äta lunch också! Vet inte om jag orkar... Jag har blivit dålig på det där med att äta i tid och otid nu under sommarlovet. Äter ofta en timme efter att jag har vaknat, och till lunch äter jag knappt någonting, eftersom jag åt frukost just innan ?! Måste ta och skärpa mig lite..

• Lägga mig tidigare
• Vakna tidigare (?)

• Äta frukost innom en timme efter att jag vaknat

• Följa dessa punker :D


Nu ska vi se här.. Ska försöka svara på dessa saker i varje "morgoninlägg" framöver. 
Så idag skulle det se ut såhär:

La mig: 23.17...
Vaknade: 9.05 :D
Åt frukost: 10.21..
Uppfyllde punkerna till: 2/3, måste förbättra mig! Samt lägga till fler punkter! Har någon någo förslag ? Kommentera!

Idag ska jag, Bex och Cicci iväg till stan! Måste köpa lite grejjer. Vad det är får ni veta när jag kommer hem, förhoppningsvis. Tänk om jag inte kommer hem ? Uuh, scaaryy.....

Nej, klart jag kommer hem! (Hemska tanke) Eftersom jag snart ska åka, måste jag fixa mig. Sitter som vanligt här i nattlinne. Not good at all.. Så hejdå på er, så ses vi snart igen! Kanske ni träffar på mig i stan =P

Ja,jag vet! Ni har sett bilden förr, men hittade ingen annan ?!



Ha en riktigt bra dag, och en trevlig midsommar!
..Vänta! Det är väl i morgon förresten.. ?
=D

- Fake eller äkta ?

Perfect väder idag va ? Håller med! Lite kyligt men aja. Idag har jag haft en toppendag! Inte riktigt, men den var lyckad i allafall! Vädret var fint och jag mådde bra. Haha, det lät lite konstigt det där.. Ska ta och skriva lite seriösare nu!
Har varit ute mesta delen av dagen. Det var riktigt skönt, fast jag saknar värmen så att man kan bada! Åh, det var så länge sedan jag badade!   (Lögn, jag badade i slutet av maj!)

Vad har ni gjort idag ?  Förresten, jag skulle gärna vilja lägga in reklam på bloggen! Alltså för att tjäna pengar, vore grymt! Men ni måste ju hjälpa mig! Ni vet nog hur =D

Faktiskt, ska ta och kolla lite på sånna här "tjäna - pengar - på - bloggreklam" sidor nu! Medans ni får titta på lite bilder och svara på de här frågorna!

Ska jag skriva mer oseriöst, provucerande eller vara som jag är nu ?
Alltså FAKE eller ÄKTA ?

Vad ska jag skriva mer om i bloggen ? Vad vill ni läsa om ?








Haha, äkta skön hund ?!
Psst, glöm inte frågorna!

- Solig morgon, solig kväll..

Hej på er!
Visst har det varit fint väder idag ? Soligt och ganska varmt, dock saknar jag värmen då man kan bada! Hmm, det kommer väl snart!

Idag stack vi som sagt till Augustendals 4h-gård. Hade kollat på deras hemsida att dom hade öppet till 16.00 så det var lugnt. Sen intresserade jag mig bara för djuren på sidan som sedan ledde till att...
Vi gick i allafall runt ett. Det var jag, Amanda, Hanna och Bex. När vi kom fram till gården, upptäckte vi att alla djuren var på sommarbete.. Mitt fel, glömde titta om de hade sommarstängt eller inte! Vi deppade inte för det, utan fortsatte bort mot Pampas Marina, och tittade på husbåtar! Gosh, ja älskar sånna!

Runt fyra gick vi hem för att äta lite, eftersom alla var rätt så hungriga (?). Haha, jag åt glass med youghurt och All Bran!
Det var min dag det! Jag hade i allafall kul, vad gjorde ni denna soliga dag ?








Nå, får man höra hur din dag såg ut idag ?

- D R E S S C O D E

Linne från Gina tricot
Shorts från H&M
Adidas från någon Adidasbutik

- Soool !

Äntligen! Nu har solen hittat tillbaka, tack o lov! Men det är fortfarande rätt så kallt ute, hm.. Okej, inte i solen då. Sist jag tittade på termometern var det runt 30 grader, dock låg solen direkt på. Men det bästa är att sommaren har hittat hem, och att det snart kommer bli varmt!

Idag, eftersom det är så fint väder, skulle jag vilja hitta på något, men vet inte vad. Amanda sover fortfarande så vi har inte hunnit bestämma något än. Jag och Bex skulle vilja åka/gå nångon annanstans, ex. till en 4h gård. Bara för att göra något! Och Cicci och Hanna kommer förmodligen också följa med, om dom vill såklart!

Jaja, kommer såklart ta med mig kameran, och ta massor av foton! Det finns ju fullt med djur där; hästar, får, getter, kaniner, hönor ? Aja, nu ska jag käka lite lunch, sen ska vi gå dit!


Återkommer :D

- Schh...






... Nu har mamma bestämt att jag inte får vara inne på datorn efter klockan 22.00, men nu sitter jag i mitt rum, och hon i sover i sitt rum, så hon märker inte att jag är inne. Dock behöver jag vara oerhört tyst, haha!

"Schh.. Don't tell my mother!"

- Uppdatering!

Hej alla läsare!
Jag är verkligen lessen för riktigt dålig uppdatering, men har varken orkat eller har haft tid. I lördags sov jag över hos Amanda. VAr det någon som gissade rätt förresten ? =D Klockan sju gick vi till City Gross och handlade chips, läsk, gräddfil och kaffe, (till MandizZ mamma , ) och när vi kom hem stekte vi lövbiff. Såklart var det jag som stekte, och köttet var lite konstigt, så jag blev arg på det och råkade steka de mörkbruna, hmm...

Samtidigt som vi åt tittade vi på Sommarkrysset. Saknar Gry, faktiskt...
Vi var uppe till halv två. I en timme låg vi och pratade om olika drömmar vi drömt, oerhört konstiga, haha! Tyvärr secret :P
Dagen efter vaknade vi halv 12 och spelade Försvunna diamaten, doch förlorade jag. Till "frukost" åt vi en Piggelin! Sedan stack vi till City igen, för att posta ett brev. När vi kom hem väntade Amandas föräldrar med mat. Det var jättegott! Färskpotatis, köttbullar och prinskorv, samt någon röra med sill, som jag tyvärr inte åt av. (Gillar inte sill, no way!)

Ja, och idag har jag inte gjort så mycket. Varit ute lite, eftersom sommarvädret hittat tillbaka. Någolunda i allafall..

"Borta bra, men hemma bäst, Sommarn ?"



Lövbiff m. tortillas och grönsaker



Trattkatt ? Nä, Datchess :D



Vi försökte bygga kortus, men det gick
inget bra, hm...

- Tävlingen är avgjord!

Spotify - tävlingen är nu avgjord. Och vinnaren är..... Madde ! Grattis! Det var kul att ha så många som deltog i tävligen. Hoppas ni kommer tillbaka och deltar i fler tävlingar!

Grattis, grattis! Jag skickar koden via mejl ^^



Madde har alltså vunnit
en Spotify invite :)

- Midnattskul

Sitter här och skrattar fortfarande, haha! Har ni gissat var jag är än ?
KOlla i allfall in www.tjuvlyssnat.se HAha. så himla kul ! Sov sött! ;}

- Bortakväll!

Hej!
Lessen för dålig uppdatering! Har suttit hela dagen framför datorn, jag vet, men har haft annat att göra. Som att ficksa bloggen , ny header m.m. Är nöjd med headern nu, vad tycker ni ? Usch, ska inte sitta så här mycket framför datorn.. Bad, bad! Måste skärpa mig!

Ikväll kommer jag inte vara hemma, vart jag ska är dock secret, maha!
Kanske får ni veta i morgon ? Ja, det tror jag nog!

En liten ledtråd är att jag kommer ha samma outfit som nedan. Därför är det i allafall inte fest jag ska på, haha!
Nej nu måste jag *****, haha  =) Ses i morgon bitti!

OBS! GLöm inte att jag lottar ut Spotify invite helt gratis HÄR!





"Jaa... vad ska jag ha med mig !? Tandborste, trosor, nattlinne ? x) "

- D R E S S C O D E





Jaha, har sutit såhär hela dagen!
Sry, för dålig uppdatering!

Mjukisar från nån butik, haha!
I LOVE NY - tröja från Punkt Shop

- Visste ni att...



... innan jag går och lägger mig, brukar jag tänka på allt dumt jag gjort under dagen och kalla mig själv fula saker ? Ja, jag vet! Det låter hur sjukt som helst, men så är det! Om jag suttit för länge vid datorn idag, så kommer jag förmodligen bli arg på mig själv för att jag gjorde som jag gjorde. Till och med lova mig själv att det aldrig kommer hända igen. Men så är inte fallet, nästa dag händer samma sak...  (Fula ord är t ex "jävla idiot", "pucko" osv )


- Ny header!

Heej! Blev nyss klar med den nya headern! Vad tycks ? Själv blev jag rätt så nöjd, tills jag laddade upp den på bloggen, då blev det lite konstigt, Men men.. Inget att gråta över. Får fixa det i morgon!

Nu ska jag fixa en liten sak till innan jag lägger mig, håll ut!
Ni får INTE glömma tävlingen, som avgörs på söndag! Spotify lottas ut!
KLICKA HÄR !




Fransk bulldog från en kennel jag hittade
idag på internet =)

- Chokoproblema a la Liindz







Klaart! Blev en liten udda hårinpackning eftersom jag aldrig gjort det förut (?) Haha, olivolja, rapsolja och kakao. Någon som har ett bättre recept på hårinpacking? Kommentera! Efter att jag suttit i trekvart med en handduk virad runt huvudet, tog jag bort den och duschade. Handduken var helt kakaoig med massa bruna fläckar, så var tvungen att tvätta den också! Och en handduk blöt, väger säkert flera kilo! Men kakaon ville ju inte försvinna, inte ens med tvål! Så jag var tvungen att ta fram en galltvål..

Under tiden jag stod där och skrubbade, kom jag på mig själv med att stå och hålla i en galltvål! Desperat läste jag på förpackningen: Färsk oxgalla. (Förlåt om ni blir äcklade) Jag som är emot djurplågeri och sånt! Usch! Men vad skulle jag göra, fick fortsätta skrubba på den där jädrans handduken.. Tillslut försvann fläckarna, pust! Aja, hoppas håret i allafall blir fint, det doftar i allafall oerhört gott; KAKAO!

Nu ska jag försöka göra en ny och alldeles egen header, haha! Återkommer när headern är klar!
Förresten stod jag och tänkte ut det här inlägget i duschen, haha! *Stupid*



Psst! Glöm inte att delta i tävlingen om en alldeles GRATIS SPOTIFY - INVITE HÄR!

- Varm dusch!

Hej! Har inte bloggat idag, jag vet! Men nu har jag heller inte tid, ska ta en varm dusch och förmodligen hårinpackning.. Vi får se.

Återkommer !

- Följ mig med Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin

- Spotify lottas ut!

  Ni har säkert hört talas om Spotify, och skulle gärna vilja ha det va ?



Så, eftersom vissa inte har Spotify, och jättegärna skule vilja ha, kommerjag härmed ha en tävling, i sammarbete med Provabingo där jag lottar ut en Spotify - invite, helt gratis!

Det enda ni behöver göra, är att skriva en kommentar, med MINST 5 menigar. Kommentaren måste vara snäll såklart =)  Alla skrivs sedan ner på en lapp, som i sin tur kommer ligga i en låda, varifrån jag, eller min mamma =), drar en lapp. Namnet på lappen är vinnaren till en Spotify -  invite. Glöm inte att skriva E-POSTADRESS. Det går även bra med bloggadress, men då jag inte kan skicka inviten genom en kommentar vill jag helst ha e-postadress. Vinnaren presneteras på söndag (14/6) mellan kl. 17-18.00. NI har alltså 4 dagar på er =)

Reglerna kort:

* Skriv en kommentar med minst 5 meningar, alla mindre än 5 är ej godkända.
Glöm inte att skriva din e-postadress, ev. bloggadress! (E-posten visas inte för andra)
Psst! Måste vara en snäll kommentar! =)

* Samma person får INTE skriva två kommentarer, endast en får vara med i tävlingen.

* Ni har fyra dagar på er, mellan kl. 17-18.00 lottas vinnaren ut.


Lycka till!

Sammarbetspartner: 
Provabingo - bingo på nätet

Tävlingen är avgjord! Vinnaren hittar du här!
Tack till alla som deltagit!

Kraam,
Liindz

- Heiijj!

Heeiiij !
Nu har jag varit uppe ett antal timmar.. Men har inte hunnit blogga, förutom det där om Spotify, haha =)
Just nu sitter ja och lyssnar på Spotify, och chattar, haha! Snart kommer tävlingen där ja lottar ut Spotify! Glöm inte att kika in! Haha, första tvälingen på bloggen, inte dåligt? Woops, ja är spänd!
Men jaja, nu ska ja skriva kommentarer så folk vet att ja har en tävling, bra va ?

Ses sen !
/Liindz



Haha, lite miffad bild, =P
Dresscode kommer sään x)

- Spotify in my heart

Den som inte har testat Spotify borde verkligen göra det! Asballt, lätt att använda och helt.. bäst!  I allafall enligt mig. Mycket bättre än att söka efter en låt på Youtube, och vänta på att videon buffat klart och all annan skit. Och nu har jag fått en invite till Spotify! Har redan laddat ner det till datorn och sitter här och lyssnar, perfect!

Snart kommer en tävling, där jag i sammarbete med Provabingo, lottar ut en Spotify - invite helt GRATIS!


- Nattis =)

Hallååjj, nu ska ja sova, thihi... ÄR lite flummih, men har ju ingen att flummah määäääääd :(  Shiiiet, mäh näxxt wiiik ska ja flumma baken av mäh, juste det är ju denna vecka *stupid* På lördag naiijt, yaay :P

Oh, shit.. Bäst att ja håller käft, innan ja säger något ja inte bör säga, haha ;P
Men shit, nui ska ja sååva lite granna, eller mycket ( ? ) Vi säs i mörrhn !

Puuuuss, kyss å kraam
/Liiiindzzzz

- H K M V S B P A V S ?

Hur Kan Man Va Så Bra På Att Va Sämst?

Nu är jag tillbaka, men jag är inte ett dugg glad... Som ni ser ovan har mina muffins blivit helt pucko. Det enda pluspoäng de får är att de blev stora och (rätt så) goda. Tre av 11 muffins garnerade jag med choklad, och de blev så FULA!

Usch,
inga fler muffins.. Eller jo, såklart, men först övning, sen kan jag visa de "lyckade" muffinsarna på bloggen.. Aja, ni får se mina muffinsar i allafall..

Vilka ser godast ut; dom med choklad,  utan or my lips  ? =)
Nä, skojade.. CHoklad eller utan ?



 

- Dikt =]

En flicka i världen står,
hennes hjärta är fullt av sår
Ångesten i bröstet tynger henne hårt,
hon vill vara lycklig,
varför är det så svårt?
Hennes kinder är våta av salta tårar,
hon vet hur mycket hårda ord sårar
Hon var en gång ett barn som ofta log,
nu är det många år sen hennes leende dog
Flickans liv är längre ingenting värt,
hon har förlorat allt hon höll kärt
Hennes dagar är fyllda av låtsad glädje och panik,
nätterna är fulla av kvävande gråt och skrik
Hon undrar om livet blott är ett spel,
varför måste allt kännas så fruktansvärt fel?
Flickan vill ta sitt liv men för det krävs mod,
om det bara fanns någon som henne förstod!
Hon vill låta sig slukas av eldens heta lågor
Ja vad som helst för att få död på sina plågor ,
Livet är ingen lättsam lek,
det är blott fylld av ångest, oro och svek
Kanske går det att flickan tar sitt liv nån dag?
Men det sorgliga är att den flickan är jag..

- Muffins på G!

Nu har jag stoppat in mina "enormus muffinus" i ugnen. Det kommer bli 11 st eftersom jag tog stora muffinsformar, haha! Det blev vääääldigt mycket smet. Har nu lite kvar i bunken som jag ska proppa i mig, hahah!

Linda ♥ Smeeeeeet!

- Brrr..

Usch, vad jag fryser! Det är iskallt, fast inte ett enda fönster är öppet, hu..
Idag kommer jag inte göra något speciellt. Manda, Hanna, Bex och Bazz är på Gröna Lund, (i detta fula väder ?!?) medan jag sitter hemma och fryser, brrr.. Idag är ju EMD där, så Amanda MÅSTE vara där.. Dock kunde jag inte följa med, varför tar jag inte upp här på bloggen.. Men hoppas de har det kul i allafall.

Själv ska jag nog ta och baka idag! Det ska bli kul, tror ja. Att vara för sig själv ibland och bara göra sånt man själv tycker är kul är ju  bra. Fast rätt så tråkigt endå... Men usch, jag vaknade vid 10 och har inte ätit någon frukost ÄN ?!?! Måste göra det nu!

Om jag bakar, kommer det säkert bilder.. !

Puuusss,
Linda



Foki's underbara cupcakes!




Bilder: www.foki.blogg.se

.

För några dagar sedan ringde jag ett telefonsamtal:

Jag: -  Hej, jag måste bara berätta en sak! *berättar en pinsam sak*
Telefonen: *Tystnad*
Jag: - Hallå? Freja, är du där?
I telefonen: - Ett ögonblick, hon kommer..

Åh Gud.. Jag trodde ja skulle dö ! Hon heter egentligen inte "Freja", hah..
Har något sånt här hänt er ? Skicka iväg en kommentar då !

- Gomorron!

För någon minut sen ramlade det ner ett brev genom inkastet, och jag trippade  fram och tänkte:

- Hoppas det är till mig, hoppas det är till mig!
Fan! Det var från Handelsbanken..

Jaha, konstaterat att jag får post ca.... en gång per år ?!?!
Är det verkligen ingen som har något kul att skriva till mig ?
Faktiskt fick jag mer post när ja var liten.. I och för sig var det ju bara reklam från olika tjej - och Kalle Ankatidningar, men det var ju ändå kul!

Igår var det, som ni antagligen vet, skolavslutning! Det var rätt så kul. Vi började 9.15 och satt uppe i klassrummet och fikade.. Vi läste också diken, ni vet.. Sedan sprang vi ut till skolgården, försenade som vi var, och skulle gå parad. Alla klasser stod i ett långt "led" och hade skyltar med klassens namn. Bla,bla, bla.. Oinressant! Rektorns tråkiga tal tog faktiskt inte så lång tid i år, eller så var det bara jag som var fullt upptagen med annat. 9orna fick rosor, vi fick sommarlov!

När vi kom hem gick jag, Hanna, Cicci och Bex till en pizzeria och käka Calzone. Jag hade nästan ätit upp hela, då Bex inte ens kommit till hälften. Och det var även bara jag som åt upp hela pizzan. Hur kan man bara lämna en så god pizza ?

Vi stack ut efter i allafall, och Cicci åkte tillbaka till skolan, (hon glömde jackan) När hon kom tillbaka så mötte vi några killar och en tjej, i vår klass, samt Felicia. Först körde vi burken, sedan gick vi till en bro, som jag i all hast döpte till "Alkisbron", för att det skulle låta "intressant". Så, där fick ni veta det! Tre killar, ca 3 år äldre, förföljde oss. De ställde sig i en buske, tände en cigg och kom ut igen. Då kastade Viktor en sten mot dom, som rullade vid ena killens fot. De började skrika och gapa om vem det var som kastade stenen, men ingen sa ett skit. Sen gick vi därifrån, och de gick efter oss en liten bit., fast vi sprang ifrån dom. Och ja, vi var rädda..



Zarita
fllörtar med kameran, thihi :)




Från vänster: Hanna, Tove, Zarita, Cicci, Fiffi, Amanda och Bex



Aawh, pizza =P

- Halllå kommentarer ?


Kan ni inte bli lite bättre på att kommentera ? Det börjar bli tråkigt för mig med, faktiskt.
 Spelar absolut ingen roll vad ni kommenterar, bara det inte är för taskigt.
Så, kom igen nu! Och glöm inte att skriva namn, såklart!



Hahah, solklart!
=)

- Natti nattii

Woops, glömde blogga! Men idag slutade vi skolan, shit... Ja fattar det fortfarande itne!
Sov gott hörrni! Skriver mooore i morrn, eftersom det hände MyckeT idag :)



EMD passar bra in, inte sant ?
Dom får en att sova gott,
fråga bara Amanda.

- Skolavslutning!

Wooops! Måste iväg och klä på mig! Dock vet jag fortfarande inte vad det blir.. Hmm... Ja, vi får se!
Skolavslutning idag, ska bli så skönt, hehe. Men palla att det ska regna! 

Vafan ska ja sätta på mig DÅ !?!? Aja, här kommer den sjukaste dikten ever som
ja å några kompisar ska läsa, höhö:

"Sommarn är blommor
sommarn är sol
Sommarn är havet
och tjejer i kort kjol

Vattnet är varmt
och himlen är blå
Jag har skavsår
på min stortå

Solen skiner
Jag går ut
Titta där!
Det är ju Rut!

Vi sprang ner till fältet
fånga' fjärilar med hov
Nu får ni ha
ett riktigt skönt sommarlov!"


Pssst! Ja skulle vilja ha den här
kaninen, snyft :'(



- Ja är en nörd, haah!

Hej! Idag var det sista dagen i skolan, otroligt skönt ! Jag har längat så himla mycket, så det inte finns ord! Okej, kanske inte, men så skönt det kommer bli, gud! Men i allafall.. Vi körde brännboll mot 5b och vi vaann såklart, hehe =P Näh, men gud..  Vi fick 110 och dom 100, sååå :)

Nu har jag i allafall tittat på Lilla Jönssonligan! Haha, det är fätt skönt juuueh! Det är askul.. Men nu är det slut och jag borde gå å sova.. Det är ju ändå skolavslutning i morrn, inte sant? Hooppas det inte regnar, hoppas det inte regnar !

Uff, nu är det i allafall slut, och jag ska såååva, thihi !

Kiss N' HUgs,
Eran ÄLL III ÄNN DEE AAA


Psst! När vi skulle hem var det en Cementbil som kört av vägen och låg ner ! =O
Föraren fördes till sjukhus, krya på dej !

- Smäxxiig ?



                                                  Här är mitt linne, thihi!
                                         Jag kan inte vara utan, höhö !

- 6/6, Stan med Bex

Hej, ! 6e var jag å Bex i stan! Vi hade asakul, hehe. ! Först letade vi efter ett linne på Gina Tricot, men efter många desperata minuter pallade vi inte mer så vi åt Ben & Jerrys - glass. ( Bohemian Raspberry - igen och Cherry Garcia)
Mumsigt var det i allafall! Sedan stack  vi till Kungsträdgården för att checka lite, min ide såsklart, höhö..!

Men palla inte va där, för det var överfullt, verkligen! Så vi promenerade till Skansen, i hopp om gratis inträde, som det inte var, (besviken) Så vi tog bussen till K-Trädgårn igen, och tittade på en stackars man som brutit foten! Stackare, sorry för att vi tittade btw! Sen gick vi till Sergel, sedan till NK för att hitta en Gina med mitt smexxiga linne, som vi hittade ! MOahaha! Whatever, sen gick vi till en HM för att leta rätt på en seecret grejj! Och efter det åkte vi hem! Yayh, riktigt skön dag, hehe.

Hemma tittade jag på "Vad kvinnor vill ha", askul juuueh!
Fast jag somnade vid 23.00.. Fuck me, alltså!

Just det! Vi fick gratis polkagrisar från Kristdemokraterna!
Tack!





- Rybak såklart! 3/6 - 09






Hans "kända" fiol som jag, faktiskt,
POKADE PÅ !!!
=P



Hans schmäxxiga skiva, såklart!



Sötaste hunden ever, !
Lilla Svea
som vi fick fota på tuben.
Japansk spets, ubersööt!
Tack!

- Studentfest 5/6 - 09

Studentfesten blev lyckad och jag hade oerhört kul! Först när vi kom dit pratade jag med Neneh (hennes syrra tog studenten, Lia) om dagen och lite sådant, sedan tog vi en s k "välkomstdrink", champagne med en jordgubbe, mums ! Ja, sedan kom Nenehs andra kompis Tida, och vi satte oss och åt, det var riktigt gott! Ja, sen kom ännu en til tjej, Annabell, och vi pratade inte med henne, jag vet.. VI VAR TASKIGA!

Men när Tida hade gått hade jag, Neneh och Annabell asakul, yippiie! Vi satt å garva hela kvällen, tills 23.00. .Okej, det var mest jag som skattade och var lite dum i bollen, höhö! För mycket alkohol :) Näh, men ja provade lite champagne med alkohol, FYFAN VA ÄCKLIGT, men whatever, några bilder kanske ? =)







Grattis Lia! På bilden hon och hennes
kille Eddie, som tar studenten på tisdag (?)
Grattis, grattis!

Sorry, :/

Heeeej ! Jag vet inte vad som flugit i mig men jag har inte bloggat på länge, va? Men nu är det dags för uppdatering! ETT, TVÅ; TREEE!

Alexander, Amanda, Zarita

Im a b**ch, Im a lover :]

Hej ! Nu ska ja rusa iväg på nån studentmiddag, heeh. Ska bli, njaa .. ganska kul då.. Skriver om dagen senare eller i morrn !


 

"I'm a bitch I'm a lover
I'm a child I'm a mother
I'm a sinner I'm a sant
I do not feel ashamed
I'm your hell I'm your dream
I'm nothin' in between
You know, you wouldn't want it any other way"

Thihi :)

Ute efter fem dagar inne !

Hej, nu blir det kort igen, måste kolla på nya serien Blomstertid, hehe. Ja vet, värsta puckat men whatever.. Ojdå, det är visst slut nu , eller ? =S

Kfem va feta najs, och i morn åker Manda! KOmmer sakna syster mkt :( Men shit, nåra dagar är inte tha whole world !
Usch, nej.. Ska sova,
 
BAYYYBAYYY



Iiih, tänk att ja såg en sån på tuben idag !
Bilder kommer i morgon, såklart jueh!

Spaghetti med tomat(sås)

Nu har jag ätit! Det blev spaghetti med tomat(sås), oregano och ost! Sås står innom parantes eftersom det var tomatpuré, men whatever =) Bild och recept ? JA TACK !

Spaghetti  med tomatsås

Spaghetti
Tomatsås, tomatpuré eller ketchup
Oregano och/eller annan krydda
Ost, helst parmesan


Koka spaghettin i ca 10 minuter. Häll up på ett fat och klicka lite tomatsås över.
Strö över oregano och riven ost.


 



Ja, eftersom jag tog tomatpuré blev det inte så gott, men whatever!
=P

Tränaa!

Nu ska det tränas hära! Jag vet att det har tagit tid, I know, I know! Så, lets gooo!

Ett, två, ett, två, ett, två!

PEPPARKAKOOOR!



Bilden är tagen av mig, ©

Regning morgon!

Idag har det varit en lång regnig morgon så jag har suttit här och spelat betapet ett antal timmar. Fick tipset av en jag mötte att prova bingo på nätet så jag gav det ett försök. Gick tydligen spela helt gratis och man kunde vinna pengar ändå. Rik blev jag inte men jag hade i alla fall väldigt kul. Prova det!

TRÄNA, FIXA, SORTERA !

HEj, ! Lessen för dålig uppdaterning, men har varit sjuk, som ni vet.
Men nu mår jag bättre! =) Och har massa planer för idag, typ. Jag ska träna lite, enkla övningar för mage, lår osv, sortera i mina favoriter, och fixa bloggen litegranna .. Synd att det inte är sol ute idag, för då skulle jag provat att göra slingor, hehe. Men det går ju inte, spöregn =( Sen händer det ju en annan kul grejj idag också,

16.30 KOMMER ALEXANDER RYBAK TILL KFEM I VÄLLINGBY CITY, JAG KOMMER !

Såklart! Synd att ja inte kan säga det till mina klasskompisar eftersom de är i skolan, och sen efter skolan ska de åka till stan, men aja. Några andra vänner kan i allafall hänga med!
Gräääwh, nu ska ja leta eftger lite övningar, och sedan utföra dom, såklart, och fixa bloggen!
 
Ha det götth!
/Liindzzz











Hejsan alla läsare!
Jag heter Linda och är en glad, lite sprallig trettonårig tjej bosatt i Stockholm! Jag brinner för fotografering och fotar med min Canon systemkamera. Jag har en rad andra intressen också, så som design, mat, musik, djur & natur, bloggen & utöver detta ännu mer!
Läs mer om mig här


I BLOGGEN
vill jag visa foton jag har tagit, och blanda dessa med min vardag, mode & design. Bloggen är som en fotodagbok, fylld med massa olika roliga saker. För att inte missa något nytt & spännande, kan du alltid lägga till mig på bloglovin här nedan! :)

Kontakt: [email protected]

bloglovin



 AKTUELLT
 Nu har jag äntligen köpt en  systemkamera! Den 8/6 blev en  efterlängtad Canon EOS 500D min,  och jag är jätteglad! Återstår bara  att lära sig lite mer om den! :)


RSS 2.0