Oboj, vilket tråkigt väder...

GAAH! Ja, jag ska försöka blogga, men som ni ser går det inge vidare... Och jag har dessutom planer på ny bloggdesign, men som sagt är det bara planer. Jag ska i alla fall försöka. ;)

Just nu har jag brist på fantasi. Alltså har jag ingenting att skriva hära... Bloggtorka?

Yesterday was today yesterday.

Förta hej-et på några dagar? Eller ja.. väldigt många. Har haft lite bloggtorka eller sånt, och har heller inte haft lust att blogga över huvud taget, så ja. Ber om ursäkt, höh. Får väl se ifall det blir bloggpaus eller inte. ;) Eller det har det väl iof redan varit, men whatever.

Haha, lite konstig rubrik, men har ni nånsin tänkt på det? Alltså att igår var idag igår. Om ni fattar. Igår var "idag" igår. Imorgon blir idag i morgon. Haha, förvirrande...

Förresten, det är GLEE idag! :D

Förresten 2: Snart är det helg! :D

Förresten 3: Jag har lite kommentarer att svara på... Men har inte tid, så de får vänta! :/

 

Haha, dessa ritade jag för.. ungefär ett år sedan säger vi.. o.o

Made in Sweden

Rubriken säger allt. Eller ja, hyfsat allt. Det är precis vad jag ska titta på - nu. Haha, okej, Snart, eftersom jag bloggar precis nu. Vilket jag skulle gjort tidigare. Skjuter alltid upp saker till sista sekund. Fan. Inte bra. haha! Korta, konstiga meningar blir det idag. Hoppas på inlägg i morgon. Ni får hoppas med mig! ;)

Made in Sweden. Såg på det förra året, men det var inte såå kul. Förresten, det är Glee idag! Haha, jag är verkligen vääärsta nörden. Trust me. Jag älskar det! Glee <3 Linda! ;)

Glee - Torsdagar 21.00 Tv4. Ich liebe it!, Moahha! ;)'

Edit: Jag har läst ut "En shopaholic i väntans tider". Fasiken, jag älskar böckerna. Verkligen älskar! Kommer gråta mig till döds nu när de är slut. Fan! Hoppas verkligen att det kommer "En shopaholic i tonårskris", HAHAHAHH! ;)

Jag är verkligen lessen

Fasiken. Jag skulle ju bloggat idag, igår, varje dag. Men tiden rann iväg, typ. Men i morgon ska jag blogga, annars är jag fanemej sämst, vilket jag inte vill vara, haha! Puss på er så länge! <3

Jag tycker om att pussa på min kanins näsa!

Haha, ja.. Rubriken stämmer in med dagen! För en gångs skull det vill säga. Mina rubriker handlar ju oftast bara om.. ingenting. Alltså antingen "ingenting" eller inget som har med inlägget att göra. Vet ni? Idag började skolan! Fasiken också, det är dötrist! Och så gjorde jag illa mig idag också - såklart i skolan! Skulle sätta mig, eler rättare sagt slänga mig på en stol, då någon drog bort den! Hmpf, så jag låg där på marken och hade jätteont i svanskotan. Har det fortfarande, dock inte lika mycket, men det känns verkligen!

Jag tycker, som jag egentligen alltid tycker, att min blogg är tråkig. Jag menar, jag skriver bara om vad jag gjort under dagen, vilket kanske inte är precis underhållande. Eller vad tycker ni? =)
Dessutom får jag aldrig kommentarer...

Måste bättra mig!

Åh, längtar fortfarande till sommaren! Förstår inte hur vi står ut
med i princip evig snö?! Usch!
Inte världens bästa bild men den får duga ;)

I en annan del av mina tankar

Hellui ^^ Jag är ledsen för sämst uppdatering idag, men jag har städat the whoooooole day! Trust me, det var svintråkigt! Dessutom blev jag bara irriterad, höhö.

Imorgon börjar skolan, vilket betyder att jag måste lägga mig tidigt tidigt idag, eller ja.. hyfsat tidigt. Dessutom missar jag snart I en annan del av Köping ^^ Pöss på er så bloggar jag i morgon! ;>

BILDLÖST INLÄGG !

Det plågar mig - både natt och dag

Åh, kan bli så sur på mig själv ibland! Har ni varit med om att ni ska äta, och sedan plötsligt vet ni inte vad ni ska äta - fast det finns typ 213 saker att välja mellan?! Så står man där som ett fån i köket - döhungrig - och funderar på vad man ska ta fram, eftersom man tänker att det inte finns något överhuvudtaget, fast man i sitt undermedvetna är fullt medveten om att köket kryllar av ätbara saker?!

Hmmpf.. det där var verkligen weird. Men det var väl så jag tänkte när jag skulle äta nyss! Haha jag är konstig, men det får ni leva med! ;)

Idag, som sagt, åkte jag in till stan för att träffa och shoppa med Amanda. Hade ju ett helt inlägg med saker ja skulle köpa, men så blev det inte... Hittade ynka två saker av allt på listan. Vilka båda två var obekväma. (Även om jag inte testade den ena, så visste jag, i mitt undermedveta, att den inte skulle passa) Hursomhelst hade jag en riktigt bra dag! ;)

Lite mycket undermedvetna i detta inlägg.. I'm weird, that's all! ^^

Förresten, svar till Emma hära ;) Den finns på GinaTricot ^^Jag tänkter på dig. Faktiskt hela tiden. Det plågar mig - både natt och dag.
Fast det är egentligen ingen plåga. Jag menar, det är ju ändå
dig jag tänker på. En dag, en dag kommer det bli jag och du.
Jag lovar...

Lovely city

Hallå på er! Hinner inte blogga så mycket just nu, måste fixa mig höhö. Ska nämligen träffa Amanda inne i stan snart, (troligtvis) och åka och shoppa! Naw, det var så länge sen jag gjorde det! Hömm. kommer troligtvis blogga senare, haha! Vi hörs pussgurkor! ;*

Let's DanceHaha, oj! Det har visst redan börjat!
Måste springa till tvn.
Vi hörs!

Jag vill ha dom - nu !Blev inspirerad av Lisa, som hade gjort ett modecollage, så jag tänkte att jag också kunde välja ut några saker, haha!

Åh, jag måste verkligen ha dessa! Eller i alla fall några av de. Jag måste åka och shoppa - jag måste!

- Livet har en mening. Den meningen är du. -

Naaw, jag tycker den meningen är fin. I och för sig är det ju två meningar, men jag tror ni förstår vad jag menar. Jag kom på den igår kväll innan jag la mig, haha! Jag kom på en till fin meningsgrej, men den glömde jag bort, även fast jag sa den några gånger för att inte glömma bort den. Hömm.. Hoppas jag kommer på den snart...

Funderar på att skapa en ny blogg. Jag hjälpte nämligen min käre vän Bäcca med att komma på ett nytt bloggnamn, och vi hittade ett, men nu hittar jag inte hennes nya blogg, humm.. Jaja, kanske jag också startar en ny, bara för att, liksom. Eller kanske inte "bara för att", men för att börja om. Jag skulle ju också kunna radera alla inlägg, och börja om på det sättet, men det känns som jag kastat bort min tid på - ingenting. Dessutom  finns massa minnen här bland alla bildlösa inlägg, haha! Jaja, vi får väl se! Har ett bloggnamn på gång ifall jag byter. Ni kanske har några tips på nya namn? ;)

This is why I love you

Arrgh. Klockan passerar snart halv två och jag har inte gjort något idag heller. Värdelöst. Aja, ingen idé att klaga över det på bloggen, jag menar, ni ska inte behöva läsa massa klagande saker hela tiden, höhö. Jag vet, jag är en riktigt dålig bloggerska. Jag varken skriver, lägger upp bilder eller nånting. Men lovet tar upp för mycket tid. Konstigt tycker ni säkert, eftersom jag nu har mer tid än under de dagar då skolan är. Men jag känner mig mer motiverad till att skriva under skoldagar. Nu känns det mest som jag ödslar min tid på att sitta här, höhö. Jag har lovat mig själv sååå många gånger att det ska bli bättring, att ni ska få läsa om intressanta saker, bilder, allt möjligt. Men aldrig lyckas jag. Haha, lite halvt patetiskt, men så är det.

År 2010 ska jag i alla fall försöka. Försöka mer än vad jag gjorde -09. Det ska bli ett år då jag försöker, och lyckas. Vi får se hur det går. Puss så länge, för nu måste jag duscha!

Haha, nu hittar jag inte ens en bild jag kan lägga upp. Hopplösa jag...

A little girlTvå exakt likadana bilder, förtutom att den översta är fotad med ISO 1600 och den nedersta med ISO 80. Tack till Elin som lärde mig skillnaden! ;)

Besök hennes überbraiga blogg;
http://glasartad.blogg.se

Tanken flög med vinden åt norr

(Ignorera rubriken) Oj, är klockan redan halv två?! Jag som inte har hunnit med ett enda litet skit idag. Jaja, som vanlig. Har ju några dagar kvar at lovet i alla fall, och en av de dagarna är idag. Dessutom är ju lovet till för att man inte ska göra något speciellt, eller, nja inte riktigt, men i allafall. Yes, igår skulle jag bloggat, i förrigår skulle jag bloggat, men tanken flög med vinden åt norr och dessutom hade jag faktiskt annat att göra. Igår t.ex städade jag vettet ur mig, haha! Nejdå, men jag packade ner massa saker i kartoner och dammade här och var, jobbigt! I en låda hittade jag en sån här rubikskub, som man ska vrida på så att t.ex ena sidan blir vit, andra röd osv. Jag hatar såna! Ett; Jag klarar inte av de. Två; Jag har dåligt tålamod vilket resulterar i att jag blir vanisinnig. Tre; De är frustrerande!

Haha, ja.. lite där om vad jag tycker om rubikskuber. Jag råder er med dåligt tålamod att inte försöka lösa de - omöjligt... Jaha, vad har ni gjort idag då? Jag har ite gjort så mycket. Vaknade runt elva idag, haha! Men jag drömde en alldeles underbar dröm, som tyvärr är hemlig. Åh, jag var helt hundra på (alltså i drömmen) att jag inte drömde, så det var fruktansvärt jobbigt när jag väl vaknade att inse att det bara var en dröm...


 

En helt vanlig dag, vid namn Måndag

Varför ska det alltid vara så svårt att komma på första meningen i ett inlägg? Ja, visserligen var inte det här bättre, men i varje fall. Oftast skriver jag ju någonting i form av hej, eller någon hälsningsfras, vilket, om man skriver ett i varje inlägg, blir ganska tråkigt... Jaja, nu är det i alla fall morgon, eller håller på att bli förmiddag, antar jag ;) 

Haha, vääldigt konstig början på ett inlägg. Men jag har inte så mycket att skriva om. Jag kan ju alltid nämna att jag ska till stan idag och träffa/vara med Amanda som flyttat dit. Vi ska säkert ta en fika nånstans, och sedan gå till hennes lägenhet, och sedan, möjligtvis, kika in i några affärer eller något likande. Jaja, uppdatering kommer nog i eftermiddan/kväll ;) Vi hörs väl senare då!

Ang. bilden så ska den vara suddig, haha! Började helt plötsligt tycka att bilder med fokus på fel ställe blev fina, o.o' Hahah, I'm stupid...

Ett hjärta för 2010Haha, två bilder som jag ritade med min ritplatta jag fick i julklapp ^^ De blev lite konstiga, var ju trots allt första gången jag använde den, haha! ;)

Horisontell meny under headern


Horisontell meny under headern

Fick frågan om hur jag hade gjort den sk "dropdown" - menyn under headern, så jag tänkte att jag kunde väl förklara det. Det är faktiskt varken jag som gjort eller satt in den, höhö, men jag har koden ^^

1. Börja med att ta fram din stilmall. Längst ner i stilmallen klistrar du in denna kod:


2. Gå in i din kodmall och upp stycket som heter <div id="header"> Klistra in följande kod direkt under.5. Nu får du klistra in samma kod i alla kodmallar, efter <div id="header">, alltså Front Page, Entry Page, Category Page och Archive Page. Lite jobbigt, haha, men du får ju en meny i slutändan, om du inte råkat göra fel. Behöver ni hjälp så är det bara att fråga, jag ska försöka svara ;)
Notera att jag är sämst på att förklara...


Haha, ni fick lite konstiga "stödbilder" också ;)

Designfråga ^^


Svar: Haha, det är egentligen bara en kod man lägger in ;) Visst kan jag visa den! Kommer i ett inlägg om någon minut! Förresten bloggar jag lite senare också, måste nämligen käka frukost nu!

Sweet red sugarDown the waterfall

Hmm, lovade ju att blogga idag och på morgonen tänkte jag faktiskt minst två inlägg, men så var det icke! Har fixat designen idag, bland annat, bakat bröd och gjort egen äppeljuice! Haha, ingen städning idag heller. Även fast det skulle behövts. Ödet ville inte så, haha!

Sent idag.. Måste bättra mig med bloggningen känner jag. Både för er och för mig själv. Konstigt nog mår man faktiskt bra av att blogga, eller i alla fall ibland. När man är stressad är det bara jobbigt, höhö. Nej nu måste jag dricka ett glas vatten. Är sjuuukt törstig, haha! Vi hörs troligtvis i morgon! ;)

Förresten har jag fixat ett antal bilder jag tänkte lägga upp, fast i andra inlägg tror jag..
Här kommer i varje fall en! ;)Someone Somewhere Somehow

Kommer snaaaart ett inlägg, hoppas jag ;) Puss så länge!

UPDATE 21.37: Hömm, inlägg kommer imorgon, blev lite sent idag ^^ Nu ska jag sova, haha! Sooov sött ;3Hejsan alla läsare!
Jag heter Linda och är en glad, lite sprallig trettonårig tjej bosatt i Stockholm! Jag brinner för fotografering och fotar med min Canon systemkamera. Jag har en rad andra intressen också, så som design, mat, musik, djur & natur, bloggen & utöver detta ännu mer!
Läs mer om mig här


I BLOGGEN
vill jag visa foton jag har tagit, och blanda dessa med min vardag, mode & design. Bloggen är som en fotodagbok, fylld med massa olika roliga saker. För att inte missa något nytt & spännande, kan du alltid lägga till mig på bloglovin här nedan! :)

Kontakt: linda.blogg@live.se

bloglovin AKTUELLT
 Nu har jag äntligen köpt en  systemkamera! Den 8/6 blev en  efterlängtad Canon EOS 500D min,  och jag är jätteglad! Återstår bara  att lära sig lite mer om den! :)


RSS 2.0