Bloggpaus

Återkommer när jag har mer tid, lust, ork och ja, vad det nu än behövs. Saknar dock bloggandet lite, hehe. Puss och kram, ta hand om er! :)

Studiedag och presentkort på SF


Tusen gånger starkare eller Himlen är oskyldigt blå?

I ett sällskap på fem personer är det inte alltid så lätt att komma överens...

Från och med då, från och med nu

Hej. Mina grymma hälsningsfraser i början av varje inlägg äger. Jag kom på en riktigt bra grej att skriva, för ungefär en kvart sen, men såklart så glömde jag det. Smart. Klockan har redan hunnit bli ett och jag har inte gjort något at all. Jag hatar sånna här dagar, när jag inte gör någonting, inte ens sånt som är kul. Det suger verkligen, haha! :) Och det här inlägget suger, men vem bryr sig.

Nu är jag allmänt negativ till allt, typ, haha! Tror det kan vara för att jag är hungrig.. åhh,.. mat..
.. och som alla andra dagar tar även söndagar slut. Bara 10 timmar kvar.. av söndagen alltså, så ni inte tror att jag ska dö, haha! :) Massor av kramar!

.. orkar inte lägga upp någon bild i det här inlägget, sorry guys..

Coola kon är i stan, muuu!


Haha, är bara tvungen att lägga upp bilden på den här coola kon, vad hon nu heter! Lite dålig fantasi, huh? ;)

Confessions of a bad blogger

Hej där ute i det kalla höstvädret, även om ni just nu sitter framför era datorer, i en förhoppninsvis varm och skön stol! Grymt dålig uppdatering, vet. Kortfattad vad som har hänt; Jag och några kompisar hade en liten polisincident, dock inget stort. Vi var med några klasskompisar som ville gå under en bro (orkar inte förklara) där man inte får gå, (vi tjejer stannade kvar nere, alltså gick vi aldrig) och ja, då kommer polisen. Blev lite snack och så, men inget allvarligt :) (min karriär inom Polisen kan fortsätta.. !)

I skolan har vi börjat med temat "Mina rötter". Skitsvårt, särskilt när man ska släktforska i ett annat land liksom? Släktträd och allt, ha ha ha. Men ja, annars väldigt kul tema!
Dessutom har jag börjat känna mig sjuk, inte bra. Det ska bli bättre bloggning hoppas jag!
Nu blir det Max med tjejerna, mumma! Haha!
Cred till er som orkade läsa, haha! Ta hand om er! :)

Down the waterfall

Hej på er! Det har varit lite segt med bloggningen och allt de senaste dagarna, och det är för att jag inte har någon lust eller ork till att blogga! Åh. Ja, och så det här med vad man ska skriva, ja, just nu har jag ingenting intressant känns det som. Tråkigt. Men så här kan det vara ibland, haha!

Häromdagen kom {Eva} på en grym grej som vi ska börja göra här på våra bloggar.. Spännande! ;)Mer om det får ni väl veta när vi väl börjar, hehe. Hoppas ni får en amazing day, vilket jag också hoppas att jag får, haha!
PUSS & KRAM!Hejsan alla läsare!
Jag heter Linda och är en glad, lite sprallig trettonårig tjej bosatt i Stockholm! Jag brinner för fotografering och fotar med min Canon systemkamera. Jag har en rad andra intressen också, så som design, mat, musik, djur & natur, bloggen & utöver detta ännu mer!
Läs mer om mig här


I BLOGGEN
vill jag visa foton jag har tagit, och blanda dessa med min vardag, mode & design. Bloggen är som en fotodagbok, fylld med massa olika roliga saker. För att inte missa något nytt & spännande, kan du alltid lägga till mig på bloglovin här nedan! :)

Kontakt: linda.blogg@live.se

bloglovin AKTUELLT
 Nu har jag äntligen köpt en  systemkamera! Den 8/6 blev en  efterlängtad Canon EOS 500D min,  och jag är jätteglad! Återstår bara  att lära sig lite mer om den! :)


RSS 2.0