BLOGGPAUS

Det blir fortsatt bloggpaus här framöver. Hej på er förresten! Känner att jag inte orkar blogga riktigt, och det är sjukt tråkigt, för jag gillar/gillade verkligen att blogga! Men just nu känner jag att blogglusten tagit slut lite, hoppas att jag kan börja blogga igen till sommaren åtminstone! :}

Det är sjukt att det fortfarande finns människor därute som faktiskt kikar in här, till och med när mitt senaste inlägg var för tre veckor sen! Snacka om att man blir glad! Kärlek till er! ♥

Jag hoppas ni får en fantastisk tid fram till sommaren, nu när våren börjar komma & allt! (snöar det igen vet jag fan inte vad jag gör - £?!)#&* på det isåfall!) Njut av livet! Massa kärlek! ♥Hejsan alla läsare!
Jag heter Linda och är en glad, lite sprallig trettonårig tjej bosatt i Stockholm! Jag brinner för fotografering och fotar med min Canon systemkamera. Jag har en rad andra intressen också, så som design, mat, musik, djur & natur, bloggen & utöver detta ännu mer!
Läs mer om mig här


I BLOGGEN
vill jag visa foton jag har tagit, och blanda dessa med min vardag, mode & design. Bloggen är som en fotodagbok, fylld med massa olika roliga saker. För att inte missa något nytt & spännande, kan du alltid lägga till mig på bloglovin här nedan! :)

Kontakt: linda.blogg@live.se

bloglovin AKTUELLT
 Nu har jag äntligen köpt en  systemkamera! Den 8/6 blev en  efterlängtad Canon EOS 500D min,  och jag är jätteglad! Återstår bara  att lära sig lite mer om den! :)


RSS 2.0