Redigerat


Giraffy top


Känner att det blir lite väl mycket shopping här på bloggen. Det har varit en riktig pengaspenderande månad, haha, men jag får väl unna mig lite. Hehe. Nu väntar jag på ett par riktigt snygga jeansshorts & läderskärp! Åh, ge mig sommar nuuuuuuuuuuuuu!

The inconvenient truth

Bloggning kommer. Design kommer. Humöret kommer. Plugget kommer. Lyckan vänder. Allt tar sin tid.

Facebook for the win!

"Disss." jag
"Vaddd." Elin
"Svara på chatten långt ner på högra sidan! ---->" jag (facebook-chatten ligger ju längst ner åt höger..)
"Ahaa, så det är där den är, för det fattade jag ju verkligen inte." Elin
"Nej jag förstod nästan det. Gud glömde IQn hos gingers!!" jag

Ta det med en nypa salt, jag var självklart inte seriöst! ;)

Passionfruit and Papaya


Dessa två body butters flyttade hem till mig igår morse, efter ett kap på rean - 85kr styck! Värsta klippet! Kostar ju i vanliga fall 165:- för en, och nu fick jag två! Passionfruit & Papaya. Gillar The Body Shop starkt! Ja, förutom orginalpriserna, höhö... ;]

Hearts on fire

Green iPod Nano


Investerade under julhelgen & den årliga rean, för egna pengar (!!), i denna lilla gröna pryl. Hur behövlig på en skala 1 till 10? Noll, men i alla fall! ;] Tummen upp för egensparade pengar! Förutom att de försivnner i tid & otid.. Haha! Ge mig money, någon? ;} Eller ett jobb! Yeah, that would be nice! Skämt åsido, haha! Kram på er! ♥

AIR FIRE EARTH WATERcanon eos 7d & 18-55mm med close-up 10+

ÅRET SOM GÅTT - 2010 I BiLDER


Blev en lång (!) bild av flera foton, höhö. Den är uppdelad i två delar, eftersom en av årets höjdpunker var när jag köpte min systemkamera i juni! Övre delen av fotona är då tagna med min kompaktkamera, och den nedre med systemisen! :) Ha en fin onsdag kära vänner!

Inspiration! ♥


Inspiration på högsta grad! Temat är orange vilket kanske inte är så svårt att se, höhö! ;]
Bilderna är klickbara! Från weheartit.com!Hejsan alla läsare!
Jag heter Linda och är en glad, lite sprallig trettonårig tjej bosatt i Stockholm! Jag brinner för fotografering och fotar med min Canon systemkamera. Jag har en rad andra intressen också, så som design, mat, musik, djur & natur, bloggen & utöver detta ännu mer!
Läs mer om mig här


I BLOGGEN
vill jag visa foton jag har tagit, och blanda dessa med min vardag, mode & design. Bloggen är som en fotodagbok, fylld med massa olika roliga saker. För att inte missa något nytt & spännande, kan du alltid lägga till mig på bloglovin här nedan! :)

Kontakt: linda.blogg@live.se

bloglovin AKTUELLT
 Nu har jag äntligen köpt en  systemkamera! Den 8/6 blev en  efterlängtad Canon EOS 500D min,  och jag är jätteglad! Återstår bara  att lära sig lite mer om den! :)


RSS 2.0