My head is like a tegelsten.

Ucsh vilka tråkiga dagar det har varit. Jag har varit sjuk - förkyld. Ont i halsen, huvudet, öronen. Det känns som huvudet är igentäppt. Tungt som en tegelsten. Verkligen dötrist.

Det negativa med att vara hemma själv är att jag inte gör nånting. Verkligen ingenting. Tiden bara går liksom. :/
Ikväll kommer jag inte vara hemma. Jag ska iväg på -hemlig- grejs. Ni får veta senare :)

Dessa söta muffinsformar inköptes under veckan. Nu väntar de bara på att bli bakade i, haha!

Btw saknar jag Amanda som för tillfället är i varma sköna Thailand. :/

Crocodile Dundee


Oh, yes. Det är jag som har ritat krokodilen, haha! x)

Sweet Home Alabama

A lovely cup of fruit tea.

Godkväll. Jag har uppdaterat dåligt, jag vet. Idag har jag varit hemma pga jätteüberont i halsen! Det kliar som jag vet inte vad, och jag har ont vid mandlarna och ibland i öronen. (?) Idag har jag även varit hos djurkliniken med min lilla kanin Molle, som tyvärr har (men det ska försvinna!) mjällkvalster. Så nu får han medicin, eller ja.. Om tre veckor får han sin andra dos. Förresten har mitt rum målats om! Hade flygande elefant- trollslända- små flygande barn- flygande humle-tapeter innan, humm..

Drack lite te idag också, höhö. Dock var det inte speciellt gott.. Föredrar nyponte. Det är riktigt gott! :)

A life full of anger

Helvetes jävla IKEA skit.
Nu är jag fanemej jävligt arg.

Create a new, fresh blog


Det står typ Linda på kinesiska dära, höhö ^^

Jag ska nog starta en ny blogg. Och börja om på nytt.. typ. Men jag är inte heeelt säker. Dessutom måste jag göra bloggen intressantare samt mer fotorik. Typ fotoblogg. Låter det bra? :)

Först måste jag komma på ett nytt bra namn till bloggen, höhö.

Four months ago, today.

Hellui. Jag hinner inte blogga just precis exakt nu, för jag ska titta på Glee !
Kort sammanfattad dag; Skola, übertråkigt. Skola, übertråkigt. Sluta skola, überkul.

Puss!

Tisdag den 16 Februari 2010Ja.. De första muffinsarna blev totalt misslyckade. Verkligen. Dessa bilder är från de andra muffinsarna - eller "underbart fina" cupcakes.. Det enda som blev bra är frostingen som blev god! Förresten smakar semlor skit!

Ang. mina "underbara" cupcakes:

Blev de goda?
Hahah, jag vågar knappt smaka.. !

Blev de fina?
Knappast...

Blev jag nöjd?
Inte det minsta..


Dagens finfina ord:

Misslyckat

Tisdag den 16 Februari.

Hej, hallå där ute i, öh.. vinter-vår-mörkret! Som ni sedan tidigare vet så har jag studiedag idag! Underbart att inte behöva vakna tidigt på morgonen, rusa iväg till skolan för att sedan tillbringa hela dagen bakom en tråkigt skolbok..

Idag verkar det som alla har dragit till stan, och även jag fick förfrågan om jag ville följa med. Men jag har absolut ingen lust att åka in dit och springa runt så jag stannade hemma! Vad jag ska göra av min dag har jag inte riktigt bestämt. Tänkte att jag skulle baka lite cupcakes, och umgås lite med kaninen, höhö. Han springer förövrigt runt i mitt rum nu och markerar allt med sin lilla haka!

Sen funderar jag på att gå ut och fota lite granna.. Oftast tycker jag det är tråkigt att vara ute själv - även att gå ut och fota själv - men då kan jag ju i alla fall bestämma själv vart jag vill gå och vad jag vill göra.

Vi hörs senare!

Dance in the moonlight

Tjänare! Gah, vet inte var jag ska börja.. Plötsligt fick jag massa saker att skriva om! Dagen har verkligen varit en funderardag.. typ. Jag har kommit fram till massa bra saker, men så nu, när jag ska skriva ner dem, har de helt flugit bort från skallen! Typiskt..

En av sakerna jag kom fram till idag, under min lilla "funderardag", var att jag älskar doften av sköljmedel! Alltså tvättsköljningsmedel, sånt som man har när man tvättar. Åh, jag kikade in på Coop och började lukta på sköljmedel, haha! Det doftar ju i sååå gott! Fast jag får slita mig bort därifrån innan jag får huvudvärk..

Den andra saken som jag lade märke till idag var meddelanden på mobilen - med andra ord sms. Jo, vi som har kontantkort vet ju hur lätt pengar ryker från kortet, haha! Nyss fick jag för mig att jag skulle titta hur många sms jag hade skickat under dessa tre år jag haft mobilen, och summan var

Skickade sms:
2940


Hmm.. Är det lite eller mycket? På tre år? Jag tror aldrig jag har återställt räknaren till noll, men tänkte att jag skulle göra det nu. Bara för att se hur många sms jag ex. skickar under en vecka? Haha, smartigt! :D

Den tredje saken som jag kom på denna dag är fortfarande bortglömd. Jag slår vad om att den var fantastiskt bra den också, haha! x) Fantastiskt och fantastiskt.. Hyfsat bra i alla fall, för mig då. Sen är det en annan femma om det intresserar er eller inte! ;)

Nej nu ska jag titta lite på Spårlöst. Tycker det är intressant, höhö. Förresten, jag funderar på att byta från spanska till tyska.. Vet inte varför, men jag känner att det skulle vara bra. Tyska verkar.. roligare? 

Kärlek till alla som orkade läsa igenom allt! ♥

Peanutbutter

Life is like Hide and Seek ♥

Hejsan svejsan, och god sen eftermiddag, närmare natt! Ja, ähm, lite konstig mening men who cares ;) Hejsan, igen. Idag var jag i skolan, as always, och hade jäkligt mycket tråkigt. Det hände ingenting kul.. Och imorgon blir det säkert ännu tråkigare.. Humm.. På onsdag blir det trippelt så tråkigt. Haha, ointressanta inlägg tre dagar framåt. HAHA ! Nej men ska försöka skriva nått kuligt ^^
Nu måste ja i alla fall gå iväg, haha! Puss på er ! ♥

Bild från exempelbilder i datorn.. Humm.. Hade ingen bild att lägga upp o.O

Like a sunflower

Nu har jag ätit! Haha, åt bara lite toast men det var gott! :D Btw, kanske ska göra någon kaka, typ sockerkaka. Känner att jag blev sugen på det... Men, ja. Återkommer!

Provade att spela lite bingo på nätet nyss också. Riktigt roligt och riktigt spännande fast jag bara spelade om lite småpengar faktiskt. Väldigt mycket trevligt folk i chatten och så höll dem igång lite roliga chattspel samtidigt, haha!  Helt klart kul att prova bingo på nätet, särskilt eftersom man kan spela bingo utan insättning eller få bingo bonusar. Det var riktigt kul, tror jag ska spela igen lite senare! Spännande också att se om man vinner eller inte. Prova bingo du också!
FAIL !

Let them eat a cake

Fredag den femte februari.

Fredag den femte februari tvåtusentio. Tjugotusentio. Haha, tvåtusentio låter bättre! Vet ni?! Jag skrev ett jävla långt inlägg igår, alltså verkligen MEGALÅNGT, och när jag klickde på publicera så fick blogg esse problem! Det kom upp något "505 Error" grej, och hela inlägget försvann! Det publicerades inte, och sparades heller inte ens i utkast. Förstå hur jävla arg jag blev! Det tog mig en timme att skriva allt det där. Jag blev så förbannad att jag stängde ner hela datorn direkt. Usch, dumma blogg.se !

Jaja, nu får det här bli ett litet argt inlägg. Fredag, äntligen. Och helg! Nanah, finns inte så mycket att säga. Så puss på er alla, nu ska jag äta ! 8'D

En blå liten glad blomma

Nanananah.... *happyface* Mahah, jag känner mig gladig just nu faktiskt! Varför? Jo, jag har nämligen puplicerat hela 3 inlägg på mindre än en timme! Och  nu kommer ett fjärde! Det här är ganska ointressant.. Btw, det här är mitt 270:e inlägg, för att vara exakt!

Nä nu ska jag göra nått annat.. Tjohej!

Uh, hittade en finfin blå blomma! Från våren -08 ^^

Portable Network GraphicsNär ni laddar upp ikoner, ritningar, grafik med mera, som inte är fotografier,  är PNG, enligt mig, alldeles perfekt! Det blir liksom.. bra! Utan massa konstiga grejs bakom text, runt text och bild m.m. :D Oftast blir JPEG störigt, och BMP, som annars också är bra, går inte att ladda upp på blogg.se...  Whatever, PNG for the win!

"PNG står för "Portable Network Graphics" och är ett format för digitala bilder. PNG är speciellt vanligt för icke-fotografiska bilder på Internet, som ikoner, ritningar, grafik med mera.

PNG är, liksom GIF, en typ av icke-förstörande komprimering. Med andra ord kommer en bild som komprimeras som PNG att vara likadan som originalet efter dekomprimering. PNG fungerar bäst på bilder med stora, enfärgade områden. För att vara en icke-förstörande komprimering presterar den förhållandevis väl även på exempelvis fotografier, men kommer inte i närheten av den kompressionsgrad som kan uppnås med förstörande komprimering, exempelvis JPEG."

Källa här <---

H&M's bilder?

 Ja, faktiskt! Läste nyss på ett par bloggar att det är olagligt att använda H&M's bilder. Du får alltså inte gå in på sidan och ta några "plaggbilder" och sedan göra ett collage av det. Nej, för det är fotografens bilder, och inte H&M's, vilket betyder att fotografen äger bilderna, och att H&M har fått låna dessa. Därför måste man fråga fotografen om lov för att använda bilder på H&M's plagg. Om du ändå använder dessa utan att fråga fotografen kan du tvingas betala höga böter - och vem vill det? 

Den som har tagit en bild har s k copyright på den, vilket betyder att andra inte får använda bilderna utan att ha frågat om lov, eller att det står klart och tydligt att man får använda dessa. Om man bryter mot "copytightlagen" kan fotografen polisanmäla dig för stöld och du tviingas betala böter - runt tusenlappar - beroende på vad av form av bild du har använt. Därför är det även egenligen olagligt att använda bilder från google, då dessa också har en ägare, fotograf.  (Tror det kommer ett inlägg om copyright nån gång)

Aja, finns inte så mycket att göra åt. Vi får väl vara försiktigare och fråga först om man får låna bilder eller inte, vilket man egentligen måste göra.

Både Liisa och Vesna har mejlat H&M och frågat ang. detta. Och det är sant. Hmmpf..

Kortfattat: Det är olagligt att använda bilder på H&M's plagg i bloggar ect. utan att ha frågat fotografen. Vill du använda bilder från ex. Gina Tricots hemsida, är det bäst att mejla dem och fråga om du får använda bilderna eller ej.
 

A world full of flowers

Humm.. Jag funderar på att börja blogga varje dag. Låter som ett bra alternativ, dock inte så lätt som det verkar. Haha, jag måste verkligen bättra mig, ja menar, vad är det annars för vits med att ha en blogg? Dessutom borde jag skriva mer intressanta saker, men det tar ju tid, och tid är dyrt! Särskilt när man går i skolan >.< Men jag ska i alla fall försöka. Försöka. Gud, har ju tjatat om det i evigheter nu, och vad har hänt? Jo - inget. Mahhah, jag är dålig, höhö...

Idag har jag haft en überdübertråkig dag! Hade bara två lektioner, men dessa var dötrista! Überlångt NO-pass, och direkt efter det Düberlång SO-lektion. Slutade vi sen? Såklart inte! Nej, vi skulle åka skridskor! Gah, jag tycker inte det är så värst roligt.. Jag fick ont i foten så jag åkte inte så mycket. Satt istället och frös, höhö.
What a wonderful day...

Förresten, i morgon ska vi ha so-prov! Historia! Gosh, jag är sämst på historia! Alltså verkligen sämst! Aja. Vi får väl se hur det går...


Nananah... Den här är gammal. Alltså gammal header. Juste. Måste ju göra en ny.. hmmpf..Hejsan alla läsare!
Jag heter Linda och är en glad, lite sprallig trettonårig tjej bosatt i Stockholm! Jag brinner för fotografering och fotar med min Canon systemkamera. Jag har en rad andra intressen också, så som design, mat, musik, djur & natur, bloggen & utöver detta ännu mer!
Läs mer om mig här


I BLOGGEN
vill jag visa foton jag har tagit, och blanda dessa med min vardag, mode & design. Bloggen är som en fotodagbok, fylld med massa olika roliga saker. För att inte missa något nytt & spännande, kan du alltid lägga till mig på bloglovin här nedan! :)

Kontakt: linda.blogg@live.se

bloglovin AKTUELLT
 Nu har jag äntligen köpt en  systemkamera! Den 8/6 blev en  efterlängtad Canon EOS 500D min,  och jag är jätteglad! Återstår bara  att lära sig lite mer om den! :)


RSS 2.0