Lördag - 100925

Blir ingen bloggning mer idag, för nu ska vi snart få gäster som ska komma på middag!
Angående dålig uppdatering så kan jag inte riktigt ge ett konkret svar, men ja, blev som det blev. Igår/inatt sov jag över med en massa andra kompisar hos bästaste {Alice} och det var grymt kul! :D
Nu ska jag vara lite social med köket och maten, så jag får väl önska er en trevlig lördagskväll, återigen som alltid, haha! Puss och kram, skumbanan!

Uppdatering Söndag 26/9 - 2010
Okej, blev som ni märkte ingen bloggning idag, anledningen är att ett elakartat virus har bosatt sig i min dator. Men nu har jag försökt anlita en flyttfirma så han kan flytta härifrån, och jag hoppas han går med på det! Annars blir det inte så kul, för mig då, haha! :) Hörni, vi får se det här med uppdatering, lovar att blogga så fort datorn är normal! Kramisar!

... psst! Har även märkt att fler och fler lägger till mig på bloglovin' ! Blir skitglad, tack så verkligen jättemycket! Ska ju blogga bättre nu också ;) ♥

En tur genom savannen



Canon EOS 500D - Sigma 70-300 DG Macro

... och vi fortsätter på temat "Ritat"...


Kanske är det för att jag har brist på fantasi, no time for bloggning, eller för att jag är lat. Haha! :) Eller förresten kanske alla tre.. ?

Ibland får jag för mig att rita, och då blir det såhär..


Kreativiteten flödar

Tjenare på er! Jag har fixat lite med ny desing, som jag tror ni har sett lite kanske? Ja, och jag är faktiskt grymt nöjd! :D Ska möjligtvis byta ut headern senare, haha! Lite mer höstig vill jag ha, ni vet, med en massa bruna, röda, gula, lila och orange färger? Åh jag älskar hösten!

Designen ser ju inte riktigt ut som här under, för här har jag bara klippt ihop själva "ändringarna". Ha en jättefin söndag! Kram på er! .. ja, och sen blir jag ju glad om ni kommenterar lite också.. ;)

Keep holding on!

Skulle bli ett inlägg till idag, men min mamma håller på och fixa lite sladdar, och måste därmed dra ut internet.. hmpff.. Har gjort lite ändringar i desingen nu också (ser du inte? Klicka F5 för att uppdatera!) Vi hörs i morgon kära vänner, sov gott och ha en grym lördagskväll! :)

Jag är riktigt gladig idag, oh yes!

Åh, fick en sån bloggkick nu helt plötsligt! Jag vill skriva ett inlägg med massa smileysar! :D En massa intressant innehåll, vad jag har gjort idag (okej, jag vaknade för drygt en timme sedan, så det har ju inte hänt så mycket än.. ) och en massa roligt! Det ska vara ett långt inlägg, med massa fruktansvärt smarta och bra saker, haha! Jaam för nu ska jag börja blogga! Jag ska blogga! Oh yes. Lite ändring här nu, ny design och allt (även om den  just nu inte är särskilt smickrande) ;)

Just nu sitter jag i bilen, påväg mot Södertälje. Därför blir det även ett bildlöst inlägg, lite tråkigt sådär men så kan det gå ibland, haha ^^ Där smet en glad gubbe sig in också! Haha! Ignorera att jag är lite konstig.. Men igår läste jag igenom lite ur arkivet December 2009, och det var riktigt bra! :D

Önskar er en grym lördag! Puss och kram!

Ett förvirrat liv

Bloggpaus. Bloggtorka. Jag ska göra en ny deisgn. Ta nya foton. Tänka. Plugga. Umgås. Paus från datorn helt enkelt. Lite sånt som man behöver här i livet.

Nine eleven

11 september 2001. Jag har inte så mycket att säga, mer än att jag blir så otroligt arg. Hur kan man göra sånt här? Hur kan man vara så %#!= korkad och göra något sånt här hemskt?  Skulle kunna skriva en hel lista på vad jag tycker om vissa människor.
Mitt försök att rita World Trade Center  blev lite misslyckat men ärligt talat bryr jag mig inte. Vila i frid. ♥











Hejsan alla läsare!
Jag heter Linda och är en glad, lite sprallig trettonårig tjej bosatt i Stockholm! Jag brinner för fotografering och fotar med min Canon systemkamera. Jag har en rad andra intressen också, så som design, mat, musik, djur & natur, bloggen & utöver detta ännu mer!
Läs mer om mig här


I BLOGGEN
vill jag visa foton jag har tagit, och blanda dessa med min vardag, mode & design. Bloggen är som en fotodagbok, fylld med massa olika roliga saker. För att inte missa något nytt & spännande, kan du alltid lägga till mig på bloglovin här nedan! :)

Kontakt: linda.blogg@live.se

bloglovin



 AKTUELLT
 Nu har jag äntligen köpt en  systemkamera! Den 8/6 blev en  efterlängtad Canon EOS 500D min,  och jag är jätteglad! Återstår bara  att lära sig lite mer om den! :)


RSS 2.0