Och vinnaren är... i varje fall inte jag

Skickade in den här bilden till en "Veckans bild"-tävling nyss. Hoppas jag kommer vidare till finalen, haha ;)



Här hittar ni tävlingen: Veckans bild-tävling!

Winnie the Pooh

Naaw, jag är bara tvungen att lägga upp en bild på Nalle Puh - gänget ;) Åh, de är så söta och gulliga!

UPDATE: Hmm.. Jag kom på att gamle Uggla, Ru och Kängu saknas...



Ich liebe Winnie the Pooh!

Knockin' On Heavens Door

Morgon på er! Vaknade tidigt idag också. Det börjar flyta på bra här, haha! Tog ett låångt och skönt bad direkt efter att jag gått upp, höhö. Just nu lyssnar jag på radio, lite tråkigt sådär när de spelar samma låtar hela tiden. I och för sig lyssnar jag knappt, eftersom mina tankar är på annat håll, haha!

Idag är det ju nyårsafton, eller inte afton än precis. Tänk att om bara några timmar är det 1 Januari - 2010.
Tänk att inatt, kl. 00.00, om exakt 365 dagar, skulle det varit 2011. Tiden går fort. 2008 och 2009 har, enligt mig, bara rusat förbi. Hoppas början på 2010 också rusar förbi, haha! Jag orkar inte mer vinter, kyla och snö. Usch, tänk i typ mars och april när det blir slaskigt. Eller det kanske till och med blir tidigare, fy!

Nu måste jag svara lite på kommentarer.. Kom in rätt så många under gårdagens kväll, haha! Jag skriver kankse senare, eftersom vi får gäster ikväll så vet jag inte när, hur och om det blir. Men ni får hoppas, och jag också för den delen! Annars får ni ha en riktigt bra och rolig nyårsafton! GOTT NYTT ÅR !

Har ni någonsin lyckats fota ett fyrverkeri, så att det blev en riktigt bra bild?


BILD BORTTAGEN!

Wild roses and funny bunny

Godkväll kära läsare. Ja, om det nu finns några. Statistiken ökade mycket idag, haha! Ökade med 24 besökare, vilket är väldigt bra ;) Eller ja. Om de nu stannar, eller i alla fall vissa, vilket jag hoppas att de gör. Vi får väl se i morgon ;) Många kommentarer också, haha! De flesta är väl svar på mina kommentarer, höhö. Varför kommenterar ingen? Alltså inte svar på mina kommentarer, utan rent allmänt... Kan ju inte begära något, men då skulle det ju vara roligare att blogga,

Vad har ni haft för er idag? Samma fråga varje gång - inget svar. Haha, ska inte tjata ;) Jag har suttit hemma idag, tror jag. Jo, det har jag väl, även om mina tankar ibland har flygit iväg till rymden. Gick ut en sväng med Bex nu mot eftermiddan och skulle fota lite, men det var ju svinkallt! Hade ju, smart som jag var, bara enkla fingervantar på mig. Alltså inte tjocka och varma, utan ni vet de här tunna? I och för sig gick jag ut med dem igår också, vilket jag inte skulle gjort, men konstigt nog lärde jag mig aldrig av misstaget. Stupid. Höhö, nu vet jag i alla fall till nästa gång!

I morgon är det ju nyårsafton, vilket betyder fyrverkerier, som jag är rädd för. Haha, nja, tolka inte fel nu ;) Jag är rädd för att stå under de, alltså när de är uppe i luften, samt att vara nära folk som tänder de. Scary, fast de är ju förstås fina! Tycker synd om de stackars djuren som tror att världen ska gå under. Inte alla då , men vissa. Turligt nog är inte min kanin rädd för de, haha!

Naw, fick nyss ett mess av Amanda, som förövrigt flyttade till stan idag, att det bodde små svarta kaniner utanför hennes hus som lekte i snön (A) Gosh, kaniner är sööta - alla djur är söta! Och Linda är trött, haha! Ännu en dag med ointressant innehåll och dessutom helt oduglig. Måste bättra mig. Ska sova på saken, höhö.
Vi ses i morgon gullungar! ;*

GOTT NYTT ÅR !


När man pratar om trollen... ;)

One day it will be we together...

Hömm, känner mig en aning omtumlad... Har nämligen kikat in på mer än 10 bloggar, varav alla hade systemkameror, vilket jag så himla fruktansvärt otroligt fantastiskt obeskrivligt mycket mer än gärna vill ha! Självklart blev jag en aning avundsjuk, haha! ;) Jaja, får väl vänta på min tur... Men kan säga att de bloggarna jag varit inne på var helt fantastiska! Mina 12 nya favoriter? ;)

Well, well.. Jag har inte hunnit med speicellt mycket idag, vilket jag i och för sig antog redan från början. Hömm, tänkte att jag kanske skulle fixa menyn här till höger lite nu när jag ändå inte har annat för mig.
Wish me good luck...

Life is hard, sometimes to hard... ♥

Well, hello darlings ^^. Haha, vaknade halv nio idag också! Faktiskt väldigt bra, enligt mig själv. När jag kikade in i köket satt min kaninboll i sin toalett och deppade, haha, eller det såg iaf ut som det ;) Stackarn, så jag släppte ut honom och han sprang ut på balkongen direkt. Förstod inte hur han kunde vara ute i -7 grader... Sedan ville han inte komma in heller, utan hotade med att pissa där ute, vilket skulle gett mig spader.. Tillslut fick jag in honom, tur det!

Jaha, vad ska ni hitta på idag då? Haha märkte nyss att jag skriver det här i varje inlägg, i princip. Dessutom svarar ingen, tråkigt nog.. Min dag känns värdelös, eller i alla fall hittills, och om jag fortsätter såhär - dvs sitta vid datorn och egentligen inte göra ett enda piss - kommer det verkligen resultera i att jag inte hunnit med det jag skulle. Egentligen har jag inget jag precis ska hinna med, fast det skulle vara bra att städa och rensa lite på bokhyllan, vilket jag inte gjort på två dagar, då det dessutom står en stor kartong i rummet - halvfull. Denne ska då fyllas till kanten - guess om jag lyckas? Haha!

Förövrigt är rummet rätt så städat, eller det ligger i alla fall inte massa saker på golvet, vilket det däremot gör på bordet! Hmm.. dags att städa, höhö, även om det inte är min favoritgrej. Dock tror jag, så som det ser ut nu, att det inte kommer bli speciellt mycket städning idag...



                                                      Life is hard, sometimes to hard... 
                                                         It's all because I Love You. ♥

Now she's gone...

En sak jag hatar är att gå ut med soporna, särskilt när de är fulla av kaninpiss. En annan sak jag hatar är torra läppar, det är så obehagligt! Tur att jag smörjde in de då.. Hej förresten! Om jag ändå har börjat kan jag lika gärna förtsätta, haha! Jag hatar även att diska (städa i synnerhet), fast att diska kan faktiskt vara avkoppling. Okej, lie, men i allafall. Faktiskt så tänkte jag ut början på det här inlägget när jag diskade, haha! ;)

Jaha, vad har ni gjort denna till synes vackra dag, även om den var smått tråkig, grå, trist och inte minst kall?
Var ju -5 under förmiddagen, och nu är det - hömm - minus sju! Jag som nyss var ute, haha. Det märktes faktiskt att det var kallt ute, alltså när jag var ute.. Weird mening... Mina fingrar var frusna, snön var som is och öronen frös, höhö. Och när man låg på marken - rättar mig - gömde sig bakom en snöhög, vilket faktiskt var att man låg på marken, så kände man verkligen kylan. Haha, ingen vidare bekväm ställning man låg i heller. Var nämligen så att Mex och jag gömde oss för Bex bakom ett stooort berg av snö, haha! Lyckat var det också, för stackarn gick förbi oss ;) Poor Bex...

Hömm, sista dagen man var ute med Amanda då.. Eller i alla fall innan hon flyttar, tråkigt nog. Jaja, vi får väl åka och vara med henne i stan istället då, höhö :) Eller så får hon komma hit.. Eller vi dit.. Äsch jag lämnar det och ni får titta smått på någon bild istället! Kanske tända en brasa, för det är vääääldigt kallt...

Förresten, idag kikade jag igenom alla inlägg från Maj 09 till Oktober 09. Haha, vissa var roliga ;) Jäklar vad jag längtar till sommaren - bad och sol och... Ja, hoppas sommaren kommer tidigt nästa år!



Hömm, idag ökade min statistikslista från 2 till respk. 9 besökare. Jag må vara en bra kommentator
trots allt ;)

- 5 grader och jag ska ut?!

Haha, ska möta upp xxx ute nu, så vi får se vad som händer ;)
Skitkallt ute ju!

It's cold outside, forever...

Gäsp, och godförmiddag (?) Haha, klockan råkade visst ticka sig iväg till 12 tills jag hann blogga... Tänkte vakna tidigt idag också, vilket inte gick så bra. Eller halvt då, eftersom det blev senare än igår och tidigare än de andra dagarna, haha, vilket betyder att jag vaknade halv tio! Ganska bra trots allt. Väckarklockan ringde, tråkigt nog, kvart över åtta, eftersom jag igårkväll tänkte att jag skulle vakna då, men istället för att gå upp tänkte jag sova några minuter till, men de få minuterna blev lite mer än en timme, haha! Bättre lycka i morgon, I hope...

Kom på mig själv igårkväll med att jag misuppfattat veckodagen, haha! Amanda flyttar inte idag utan imorgon, haha! Jag var 110% säker på att det var tisdag igår, vilket jag hade fel i ;) Jaja, nu har jag rättat felet!

Just nu sitter jag här med en skål mjölk och flingor. Lite tråkig frukost kanske, och dessutom rejält sent, haha! Vid här tiden är det väl egentligen lunchdags? Skönt att få i sig lite käk i allafall ;) Whatever, idag vet jag heller inte vad jag ska hitta på.. Känns nästan som om man lever i ett dötrist liv, haha! Iaf, Ute har jag ingen lust att vara! Skulle bara frysa häcken av mig, haha! Nej men seriöst, det är ju svinkallt! Skulle vara typ -8 här i Sthlm eller något, och det är runt -6 om man tittar på termometern. Kyla är ingenting för mig, det räcker med att jag fryser inne i 23 graders värme, haha x) Rubriken är förövrigt lite korkad, likt alla mina andra...

Jaja, får väl se vad som händer idag. Uppdatering får ni i eftermiddag hoppas jag. Känns som blogglusten kommit tillbaka - trevligt!



                                        
Bilden är inte fejkad i nått bildprogram om ni tror det ;)
                                                       Himlen såg faktiskt ut så då...

Beacuse of you

Hejsan alla glada! Vad har ni gjort idag? Jag fick faktiskt fart på dagen trots allt, lyckades ta mig till City Gross och handla mjölk samt gå en sväng med Bex, vilket var hyfsat kul om man bortser från vädret... Ja, och tiden jag har spenderat hemma, alltså efter det att jag kom hem, har jag gjort vid datorn. Tråkigt nog. Punkt. Haha, nejdå. Det har väl varit roligt, ingen inne så man kan få en pratstund precis, men med tanke på att jag inte heller är inne på msn får jag väl skylla mig själv. Har, nu när jag ändå tog upp det, faktiskt inte varit inne msn på mer än ett halvår! Inte för att jag känner mig stolt eller så, men tänkte att det kanske var intressant, eller inte...

Jaja, nu ska jag se om jag hittar någon bra bild att lägga in här då.. Inlägg utan bilder - boring. I alla fall för det mesta ;) Men vissa inlägg utan bilder kan faktiskt vara riktigt intressanta! Då faller ju fokus på själva texten istället för bilden. Därför kanske jag ska lägga in mina bilder under texten, istället för över. Fokus, ni vet?
Tankeställare... Idag kommer den i alla fall nedan! Ha en mysig kväll!


I am flying, wherever it might take us



Yes, fixade den nya headern nu under morgonen, eftersom jag vaknade så tidigt ;)
Haha, tänkte lägga upp en bild på hela bloggen först, men blogg.se
ville visst inte som jag, tråkigt nog. Jag hoppas dock att den här
går lika bra! ^^

In to the city



Yes, äntligen vaknade jag tidigt!

Eller "tidigt"jämfört med de andra dagarna... Trots allt är det ju lov, haha! ;) Sov visst inte så många timmar inatt pga att jag vaknade så pass tidigt som 8.30 haha! De senaste dagarna, vilket är drygt sju dagar, har jag vaknat halv elva... Det var faktiskt skönt att inte sova bort halva förmiddagen, och dessutom kunde jag ta en dusch under tiden jag egentligen skulle sovit under, vilket jag ändå skulle gjort. Vi lämnar nog sovpratet lite...

Det blev visst inget inlägg igår pga tidsbrist, haha! Jag hade tydligen annat för mig
från morgon till kväll. Till ex. så försökte  jag rensa lite böcker o skit från bokhyllan,
vilket inte gick speciellt bra eftersom jag fastnade och skulle läsa ett & annat ur alla böcker -.-'
Haha, gamla stories som man skrev när man var liten, skrattade nästan ihjäl mig! :D
Och en massa roliga bilder såklart! Alltså inte foton utan ritade bilder..
Hursomhelst så kom Amanda över med en glassmaskin också, najs!
Dock vet jag tyvärr inte hur man ska använda den, men jaja.. det finns
faktiskt instruktioner! Haha, sen var vi ute en sväng. Eller vi satt för det mesta
uppe på åttonde våningen i ett trapphus, tills vi fick för oss att gå hem och
spela *hemlighetsstämplat*. Haha :)

Så vi satt här tills elva, och sedan följde jag med henne
till skolgården. Där spenderade vi dryga 15 minuter till att prata, vilket
resulterade i att jag kom hem 23.30. Sent sent, dessutom var jag döhungrig
 men åt ingenting.. Ja, det blev en lång dag det där. Vad jag ska hitta på idag
vet jag inte, eftersom drygt halva dagen redan är förbi.
Förresten så ska Amanda flytta till stan på onsdag, allstå....
IMORGON! ;O ;O

UPDATE; Håller på med en header som kommer upp om några few minuter ^^




Narnia - Häxan och lejonet

Hej!
God jul på er, även om det var igår....
Just nu hinner jag inte blogga, tyvärr. Ska äta och titta lite på Narnia :)
Imorgon hoppas jag på ett inlägg!
Så länge kan ni väl svara på en liten fråga;
Vad fick ni i julklapp? ;)

Pöss!

JAG HAR ETT MÅL

Okej. Jag har ett mål. Ett jävligt stort mål. Målet är viktigt, svårt och jobbigt. Jag har ett mål.
Ett mål som jag förfan aldrig kommer nå!

Why do I cry, when I live in such a beautiful world?



Heej !
Trevlig dag idag? Haha, för mig med! Eller ja.. halvt då ;)
Skolans idioter till pojkar verkar ha förstått hur kul det är att mula och kasta snöbollar på folk, och det har de verkligen satt igång med! Ja, min värsta dag egentligen. Tyvärr blev jag mulad minst 10 gånger, på bara 20 minuter... Dessutom fick jag ett tiotal snöbollar på mig också, lyckat! Hur jag än bar mig åt så lyckades jag inte komma undan, inte ens när jag skulle gå på bussen och åka därifrån! Hursomhelst har jag förövrigt haft en rätt så bra dag, haha! Lite halvt tråkig bara, men så är det ju ;) Snart jullov förresten, underbart!  ♥
Tråkig bild sådära, men den får duga! ;)

Förresten! Eva var den som svarade rätt på min fråga i förra
inlägget, och därför belönas hon med en länk! ;)
Besök hennes braiga blogg;

www.thelifeofeva.blogg.se

I'VE GOT ALL MY LIFE TO LIVE

 



Haha, första inlägget på typ.. några dagar?
Jag har faktiskt varit sjuk, enda ursäkten, och har inte haft ett dugg ork att ens sätta på datorn.
Men nu sitter jag här, även om jag skulle stängt av för två minuter sedan, och bloggar
- bara för er!
Whatever, det blir inte speciellt långt, eftersom jag ska stänga av nu, haha!
Ber om ursäkt, men jag lovar att jag bloggar i morgon!
Annars blir jag arg - på mig själv alltså...

Vi ses, hörs och syns!
Haha... !



Förresten! Gissa vilken låt rubriken kommer ifrån!
Den som svarar rätt först kommer länkas i bloggen ;)

Shit and omg'!

AAAAH, SHIT! JA KAN INTE BLOGGA, HAR ASONT I MAGEN ;'O

So tired


Godmorgon alla icke-trötta och trötta människor där ute!
Yes, har sovmorgon idag! Okej, just jag har det lite oturligt, för jag ska på matråd
en halvtimme innan vi börjar... Men har i allafall liiiiite sovmorgon, haha!
Förlåt för den dåliga uppdateringen förresten!
Jaja, ska försöka bättra mig,
lovar inget!

Nä, nu måste jag dra, annars missar jag det tråkiga matrådet...
Puss!

Bilden ska föreställa en lussebulle...
Lite dålig bara, hhah!

Andra Advent

Helluu!
Ja, I know, ska blogga (a) Men just nu har jag inte en minsta tid, haha!
So, vi ses lite senare?
Kram!

22 days left...

Hejsan ^^
Hinner inte skriva nått seriöst inlägg precis. Jag måste seriöst gå o lägga mig! Haha, bestämde det igår att jag skulle sova innan nio. Whatever, hade utvecklingssamtal idag & det gick bra som tur var :) Nej, hörrni! Jag måste flyga nu, hah! Ja som hade sååååå många idéer om vad jag skulle skriva...

 ;)

December the 1th



© Bilden får du absolut inte kopiera, för då blir jag sur! 8'D

Fasiken, varför tar det alltid så långt tid för mig att skriva ett inlägg?! Brist på fantasi? Kanske det. Nu har jag suttit och försökt komma på bara rubriken i drygt en halvtimme... Hopplöst! Jaja, hej förresten, för det glömde jag visst säga. Idag har jag varit i den "ta-död-på-människan-tråkiga" skolan. As always har jag inte precis gjort nått vettigt där, eller jo visst har man väl lärt sig ett o annat. Fast just idag tror jag faktiskt inte jag lärde mig nåt överhuvudtaget.. Haha!

Whatever. Nu lade jag precis in, eller dvs för en timme sedan, en ny design, som ni säkert märkt. Men det är ointressant. Jahapp, jag glömde visst också be om ursäkt för en urusel uppdatering. Tur att jag inte lovade något denna gång! *sneglar på klockan* Shit, jag har läxor att göra! Iof är det bara att rita, men det tar ju också kol på en! Jävla skola.

Förresten, om jag nu ändå denna tisdagskväll bloggar. Det är ju första december! Haha, shit vad tiden går fort! Snart 2010 ju, oO

Slängde nyss iväg ett mess till Bäcca, som ständigt tjatar på att jag ska blogga;
"Nu har jag faktiskt bloggat ganska MYCKET! (stolt) :)" HAHAHHAH *asgarvar*


UPDATE; Ni måste ju kommentera! Annars blir jag faktiskt lessen *gråter* ^^,











Hejsan alla läsare!
Jag heter Linda och är en glad, lite sprallig trettonårig tjej bosatt i Stockholm! Jag brinner för fotografering och fotar med min Canon systemkamera. Jag har en rad andra intressen också, så som design, mat, musik, djur & natur, bloggen & utöver detta ännu mer!
Läs mer om mig här


I BLOGGEN
vill jag visa foton jag har tagit, och blanda dessa med min vardag, mode & design. Bloggen är som en fotodagbok, fylld med massa olika roliga saker. För att inte missa något nytt & spännande, kan du alltid lägga till mig på bloglovin här nedan! :)

Kontakt: [email protected]

bloglovin



 AKTUELLT
 Nu har jag äntligen köpt en  systemkamera! Den 8/6 blev en  efterlängtad Canon EOS 500D min,  och jag är jätteglad! Återstår bara  att lära sig lite mer om den! :)


RSS 2.0