SISTA DECEMBER 2010



Tänkte faktiskt först rita en finfin bild på fyrverkerier, men så blev det inte. Men it doesn't matter, sista dagen i december, om en halvtimme kommer det vara "the past" haha! ;)  2010 har gått så sjukt fort, hann knappt tänka! (eller jo, men jaja! ;)) Nu blir det snart  två tusen elva. I arkivet kommer det skapas ännu en månad, och år. Nästa år blir jag fjortis. (höhö..) Och imorgon kommer jag förhoppningsvis fixa ihop en summering av året som gått (notera; förhoppningsvis!)

Nej, förresten. Notera att om exakt 23 minuter blir det ett nytt år. Jag hoppas året kommer vara värt det för er alla! Nyårslöften? Nej, faktiskt inga löften. Kanske mål, eller förhoppningar, haha! :) Men mer om det imorgon, för nu ska jag sova! Ja juste, det var ju nyår idag! ;)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR, VÄRLDENS BÄSTA BLOGGLÄSARE. HOPPAS NI FÅR ETT GRYMT 2011 & MÅNGA FINA DAGAR FRAMFÖR ER! TAKE CARE! MILJONER PUSSAR! ♥

KANINEN MOLLE




Haha, jaa..  vad säger man. Söta pix!

JULEFRID TILL ER ALLA! ♥

God Jul på er fina människor! Tänk hur måna fina miljarders tusen fantastiska människor det finns därute i världen. Det är svårt att förstå ibland. Tänk att man bara känner en ytterst liten bråkdel. Men alla dessa fina människor jag haft turen att träffa, är fantastiska. Helt, ja, det finns inga ord. Alla vänner som hjälper mig genom allt, vissa är närmare än andra men alla är underbara på sitt eget lilla sätt! Och jag vill hemskt gärna träffa ännu mer människor här på vår fina planet, och vi alla här har turen att få göra det också. En nyfunnen vän kan bli din bästa. Och egentligen, vad är bättre julklapp än att få vara med sina nära & kära, och ha en massa fina, grymma vänner omkring sig?

Saken jag tänkte komma till var det är med jul. Jag har börjat.. (kan man glida ifrån julen?) Haha, nej men jag tycker inte det är så spännande längre. Visst är det härligt att sitta med sin familj och öppna klappar sådär på kvällen, äta massor av god mat & bara vara, men det är med att öppna presenter börjar bli lite.. ja, det känns som jag växer ifrån det! Men.. kan man växa ifrån julklappar? Nej, det kan man väl inte. Men jag har inte den där "känslan" kvar, en julklapp betyder inte så mycket för mig. Jo. Det gör den nu när jag tänker efter.  Men för mig är det tanken som räknas, oavsett vad som är i! Det behöver inte kosta skjortan, vadsomhelst. Bara tanken, kärleken bakom!

Jag önskar så att jag kunde köpa något fint litet till alla här i världen! Eller ringa till alla och önska "God Jul", "Gott Nytt år!" "Grattis på födelsedagen", eller "Ta hand om dig" ! Visst älskar jag också allt som har med julen och göra; julmys, julmarknad, mat, stämningen, allt pynt, allt fint & alla omtänksamma människor. Men jag tycker att vi borde få mer av det i vardagen istället, då det inte är jul eller midsommar eller födelsedag. Så jag gillar väl julen på ett sätt, och inte på ett annat. Tror julen har genom alla dessa år påverkat mig både postitivt och negativt..

Jag önskar julen handlade ännu mer om att ge & framförallt hjälpa andra. Med ge menar jag inte julklappar, utan kärlek, omtanke. Abstrakta substantiv. Inte så materiellt, som världen faktiskt är idag.

Men det är ju klart.. Vem älskar inte mellandagsrean? ;)

Som sagt, JULEFRID TILL ER ALLA HÄRLIGA MÄNNISKOR. TACK FÖR ATT NI FINNS! ♥

Last christmas I gave you my heart

Uppdatering på noll, men jag ska börja nu blogga nu, förutom att jag ska till stan nu, haha! nu nu nu blev det mycket av. Iallafall, bloggar som sagt senare när jag kommer hem. Snart jul nu också, håll ut, hihi! TUSEN PUSSAR & KRAMISAR I MASSOR TILL ER ALLA! Ja, och JULEFRID TILL ER ALLA! ♥

TREDJE ADVENT


Blev ju inte så mycket av bloggning denna vinterdag. Kommentarssvar, sedan Parlamentet! Take care!

förresten.
explosionerna i stockholm. heeemskt!

SEX AND THE CITY


 Nu blir det lite film på fyran. Nämligen bilden bilden ovan - Sex and the city ! Vi får höras imorgon, kramisar! :)

10 DECEMBER 2010


God fredagskväll!
Åh, så härligt med fredag! Sitter faktiskt och kollar på Idol nu, för nästan första gången sedan audition. Så, fråga mig inget. Är inte insatt, haha! :D Nu ska jag ta & fortsätta kolla här, det är ju faktiskt final, och förhoppningsvis svara på några kommentarer! Take care sötisar! Ha en awesome fredag! ♥

GRATTIS FÖRRESTEN BÄSTASTE ALICE! TONÅRING IDAG! :D ♥♥♥

SNYGGT SNYGGT SNYGGT


collage: Jag

Snacka om världens bästa modeblogg! Ebba Zingmark driver bloggen Ebbas Foton där hon lägger upp grymt snygga outfits! Alltså, helt sjukt. Inga ord, haha! Snacka om riktig inspirationskälla! Åh, vill ha aaallt! Massor av shopping i sommar? Ja tack! Glöm nu inte att kolla hennes blogg! KOLLAKOLLAKOLLA! :D

Siktar mot toppen


Nu blir det spanska & engelska pluuuugg! Såklart är telefonen med, haha! Facebook-nörd? Nej, inte aaaaalls!

FOTOMÄSSA 2010




Haha, coola cheyer på första bilden, som förresten är från Alice blogg! Nu blir det lite mat & Kalla fakta! Ha en sjukt bra vecka! Kramisar! ♥

psst! Jag vann en två timmars studiofotokurs hos Citystudios på mässan också! riktigt häftigt alltså! :D<

T A M R O N ♥


Tamron AF SP 90/2.8 Di Macro


Nu blir det riktiga besparingar här. Ingen chai latte när jag är på stan, ingen onödig makapär som ändå ligger & skräpar, ingen "ny tröja", inga fototidningar. Utan bara spara, spara spara. Grymt macro som ska bli mitt! är heeeel till mig! Måste verkligen köpa det här nu. Finns även sjukt mycket billigare på ebay, men vågar man chansa.. ?

Har ni köpt något från ebay någon gång?

Fåglar på balkongen




Canon Eos 500D - Sigma 70-300 DG Macro











Hejsan alla läsare!
Jag heter Linda och är en glad, lite sprallig trettonårig tjej bosatt i Stockholm! Jag brinner för fotografering och fotar med min Canon systemkamera. Jag har en rad andra intressen också, så som design, mat, musik, djur & natur, bloggen & utöver detta ännu mer!
Läs mer om mig här


I BLOGGEN
vill jag visa foton jag har tagit, och blanda dessa med min vardag, mode & design. Bloggen är som en fotodagbok, fylld med massa olika roliga saker. För att inte missa något nytt & spännande, kan du alltid lägga till mig på bloglovin här nedan! :)

Kontakt: [email protected]

bloglovin



 AKTUELLT
 Nu har jag äntligen köpt en  systemkamera! Den 8/6 blev en  efterlängtad Canon EOS 500D min,  och jag är jätteglad! Återstår bara  att lära sig lite mer om den! :)


RSS 2.0