Upp igen.

Tror jag ska börja blogga igen. Inte på den här bloggen dock, eller? Har inte riktigt bestämt mig, funderar på att skapa en enkel fotoblogg med bilder + inställningar och massor av redigering. Tar ju inte alltför mycket tid att bara slänga upp en bild (hehe, snålis..) och eftersom jag kommer tycka det är kul så är det ju ett plus. Men än så länge - funderar jag bara. Lovar er ingenting, förutom det att jag hoppas er dag har varit grym, att ni får en lika bra morgondag och dagar fram till sommarlovet, och ja, grymma dagar framöver helt enkelt! Vi hööööööööööörs!Hejsan alla läsare!
Jag heter Linda och är en glad, lite sprallig trettonårig tjej bosatt i Stockholm! Jag brinner för fotografering och fotar med min Canon systemkamera. Jag har en rad andra intressen också, så som design, mat, musik, djur & natur, bloggen & utöver detta ännu mer!
Läs mer om mig här


I BLOGGEN
vill jag visa foton jag har tagit, och blanda dessa med min vardag, mode & design. Bloggen är som en fotodagbok, fylld med massa olika roliga saker. För att inte missa något nytt & spännande, kan du alltid lägga till mig på bloglovin här nedan! :)

Kontakt: linda.blogg@live.se

bloglovin AKTUELLT
 Nu har jag äntligen köpt en  systemkamera! Den 8/6 blev en  efterlängtad Canon EOS 500D min,  och jag är jätteglad! Återstår bara  att lära sig lite mer om den! :)


RSS 2.0