Snabbt inlägg...

Hej, ska korfatta mig.. Eh, igår åt vi skolans jävla pizza, och efter det fick jag ont i magen. Så jag har mått dåligt hela dagen, eller i allafall enda tills nu.. Kände mig illamående innan, men kunde ju inte få upp skiten så var tvungen att sätta fingret i halsen. *STOLT*   Förlåt för er som blir äcklade..

Efter "fingret -  i - halsengrejjen" mådde jag i allafall lite bättre, men nu är jag dööhungrig, eftersom dagens lunch följde med. Vill verkligen INTE göra om det !  Whatever, skolan är sämst för att deras pizza gjorde mig dålig. Jag som ville åka till stan idag ! Shit ja orkar inte skriva mer, det känns som man är döende!

Och inte nog med att man själv är dålig, så pissar ens kanin (som är kille) BLOD!
Vafan ska jag ta mig till i denna sjuka värld ?!?!



ÖVERLEV, OCH HA DET BRA!
LIINDZ,

The bad day belongs to me..

Heej!

Dagen började med att jag öppnade ögonen och tryckte bort väckarklockan. Sedan satte jag upp håret i två flätor och fixade allt man brukar göra på morgonen.  Gå på toa, borsta tänderna, klä på sig, äta, dricka, osv..
Sedan stack jag till skolan och hade gympa som första lektion. Jag hade på mig kortbyxor och för första gången sedan fyran brydde jag mig inte om att ja hade VITA BEN! Oj, jag tänkte inte ens på det över huvud taget !

Inget annat har hänt idag, förutom att det var sista slöjdlektionen i träslöjd för i år! Jävligt tråkigt, men å andra sidan så längtar man ju liiiiite till syslöjd också, inte sant ?
Efter skolan åkte vi hem, och jag gick ut med Bäcca tills fem. Vi satt och pratade en låååång stund, och lyssnade på EMD's "Jennie let me love you" nääääääästan hela tiden. Sen när jag kom hem åt ja jordgubbar med grädde, mums!

Nu är de äldre tjejerna på fäst hos Andrea! Hoppas de har det roligare än vad jag har, (sitter här och mår illa.)
Inge vidare, faktiskt.. Förresten ska den här dumstruten (alltså datorn) stängas av nu, eftersom jag inte pallar sitta här och må illa. Men whatever, hoppas ni får en skön fredagskväll !

"Nu är det fredagsmyyyyyyyyyyys"

Kjaaamiiizar,
Liindz... =*






=*

Bilder från klassresan 28 Maj


Här kommer de
efterlängtade bilderna från klassresan! Efterlängtade och efterlängtade.. Vad vet jag ? =D

Whatever, here they are!











Bilderna var lite konstiga,
men jag hann inte fota så mycket...
Förresten fanns det inte så mycket att se heller =]

Många kramar,
Liindz, <3

Snabbis, snabbis!


Idag var vi i Vaxholm
med båda klasserna. (Alltså 5a och 5b) VI åkte till Kungsträdgården, och sedan fick vi stå i regnet i en halv timme, i väntan på båten. Klockan 10 gick båten från kajen utanför Grand.. Det tog exakt en timme att åka till Vaxholm, (vi åkte med Vånö - båten, för er som är intresserade) Men i VAxholm regnade det i allafall inte!

När vi kom fram gick vi till något bergigt ställe och åt matsäck. Jag hade med mej pasta med majs och paprika. (Pallade inte ta med mig mer) och fem pizzabullar, eller pizzasnurror. Recept ?
Och äppeljuice såklart! Shit, jag är galen i äppeljuice!
Efter maten skulle vi få gå själva i staden, men så var det visst inte. Vi gick en runda med klasserna i stan så att vi inte skulle tappa bort oss, och jag gick såklart framför lärarna, så jag fick ganska mycket skäll. Tur att dom inte blev såå arga!
Förutom vår lärare Inger, som har blivit värsta surkärringen nuförtiden *suck*

Nåväl, efter rundan så gick vi och sökte upp en toalett, lade i 5 kronor i lilla skitsaken, men dörren öppnades ju inte! S¨å vi ringde till något "felanmälannummer" och de två killarna som skulle komma, hade lunch.. Den femman lär vi aldrig se igen. Efter misslyckandet vid skittoaletterna, fortsatte vi till en chokladaffär (waxholmschoklad.se) och jag köpte torkade jordgubbar i mörk choklad och kakao. Dom är fantasktiskt goda!

Men efter sisådär trekvart i staden var vi tvugna att mötas vid busshållsplatsen. Efter det fick vi göra en frågesport, och tyvärr vann vi inte =/ Men whatever Sen fick vi gå runt i staden ännu mer. Eller i allafall en liten stund.
Men halv tre kom bussen och då åkte vi hem. På bussen hade vi ganska kul, eller i allafall jag =) Ocjh på tunnelbanan var det en kille som var gaaaanska söt, så vi spejja på honom. När vi gick av förföljde vi honom, och John gick fram till honom och sa hej och då svarade han:
- Gå bak, annars slår jag dej..
Efter det tyckte vi inte om honom längre, KÄNN DEJ DISSAD, PUCKO!

Jaa, när jag kom hem satte jag mig här och fixade bloggen lite. Header kommer senare, har inte Photoshop på den här datorn. Men nu måste jag gå, för Oskyldigt dömd börjar!

Håll ut, !
Imorrn lägger jag in bilder!

Måånga kramar,
Liindz

Staan, 26 Maj :]

I onsdags var jag i stan med Amanda, Bäcca, Zarita och Hanna. Först så åkte vi in till Sergel, för att köpa presenter till Andrea, sedan fortsatte vi till Hötorget, och eftersom alla var sugna på glass, så åkte vi in till Gamla Stan. Men innan vi åkte gick vi in på Buttricksaffären. Det är nog den läskigaste affär ja nånsin varit inne i... Väääldigt Scaryy..

Inne i Gamla Stan gick vi till ett jättebra "glasscafé" med nybakta våfflor (strutar) och numera bara Ben & Jerry's - glass. Jag åt en Bohemian Raspberry Brownie och en Strawberry Cheesecake. Den första var faktiskt godast ! Efter vårt stopp vid det så kallade "glasscafét" fortsatte vi längs gränden bort mot Mårten Trotzigs gränd. Men när vi var några meter ifrån gränden, upptäckte Amanda att hon glömt Andreas present i caféet. Så vi rusade tillbaka!


När vi väl nått gränden, stod det två tjejer och typ svarade på några frågor. När jag gick förbi den ena, hörde jag att hon sa något som liknade:
- Palla fjortisar här.
Men vi är ju inte fjortisar! Så vi stack därifrån och fortsatte mot slottet. Vid slottet började vi prata med vakterna, eller vad ja ska kalla dom för. Och så tog vi liiiiiiite foton med vakterna. Jag är såklart fulast på alla foton..

Efter ett tag uppe på slottsgården gick vi ner mot Riksdagen, och där stod det en tjej, i vita kläder, helt stilla. Nåågra killar irriterade henne, men då tog tjejen upp en vattenpistol så dom blev blöta, haha ! Zarita skulle såklart vara framme och reta henne också, fast hon blev bara skrämd.

Sedan började vi gå mot Sergel igen, och när vi var framme ville Manda gå till en Gina Tricot. Så vi gick mot Gallerian, men när vi var framme kom vi på att det inte finns någon Gina, så vi åkte hem istället!
Usch, vad ont jag hade i fötterna efter det !


















Mååånga kramisar,
Liindz , <3

Exluusive, honeys ='P

Mitt namn är Liinda och ja är en glad och, förhoppnigsvis, positiv tjej på snart 13 år. Jag bor i ett trevlig litet område nära Mälaren, med min mamma och kanin Molle. De viktigaste för mig, i mitt liv, är såklart mina vänner och familjen. På fritiden är jag mest ute, och har det kul =)
Jag hoppas ni har lärt känna mej lite, iallafall så mycket så att nji kan följa min blogg dag ut och dag in.
Så ni är varmt välkomna tillbaka!

Många kramaar,
Liindz





Inte en sån fin bild,
men hoppas att den duger för tillfället ! ^^











Hejsan alla läsare!
Jag heter Linda och är en glad, lite sprallig trettonårig tjej bosatt i Stockholm! Jag brinner för fotografering och fotar med min Canon systemkamera. Jag har en rad andra intressen också, så som design, mat, musik, djur & natur, bloggen & utöver detta ännu mer!
Läs mer om mig här


I BLOGGEN
vill jag visa foton jag har tagit, och blanda dessa med min vardag, mode & design. Bloggen är som en fotodagbok, fylld med massa olika roliga saker. För att inte missa något nytt & spännande, kan du alltid lägga till mig på bloglovin här nedan! :)

Kontakt: [email protected]

bloglovin



 AKTUELLT
 Nu har jag äntligen köpt en  systemkamera! Den 8/6 blev en  efterlängtad Canon EOS 500D min,  och jag är jätteglad! Återstår bara  att lära sig lite mer om den! :)


RSS 2.0