Just a trip to the country


Jag måste ju helt klart vara bäst på att packa. Sista dagen, sista sekunden. Tur att jag i alla fall har en lista med vad jag ska ha med mig, haha! Den är ju till för att inte glömma något på hemresan. Ja, vart ska då jag ta vägen med alla dessa kläder? Närmare bestämt 50 olika saker, och av dessa hela 19 (!!) klädesplagg! Jag ska till Ungern, vara borta tio dagar & ja. Att packa lite är inte min grej! Ni får ha en fantastisk sommar med massa bad, sol och värme! Kanske bloggar lite smått om jag har tillgång till internet! Härmed invigs en ny kategori - Resa. Puss & kram!

- Och nu får jag ju inte glömma det viktigaste - listan! Haha..

Like my beautiful weddingday


Canon Eos 500D + 18-55mm

Försökte tona ihop två bilder (smultronet & blomman), och det gick väl sådär, haha! :)

Music is like love


          Några låtar ur min musiklista Oldies! (titta på bilden & vänta i 7 sek..) Nu ska jag ut i solen & njuta! :)

It's a sheep and it's fast


Canon EOS 500D + objektiv Sigma 70-300mm DG Macro

We don't need no education


Mums. Filmjölk med blåbär & björnbär. Och för att inte glömma apelsinjuicen till!
Haha! Verkar som vädret vill vara fint idag. Great! Ska nog ta mig ut på balkongen & sola några minuter. Sen tror jag det blir utgång med kaninen! Kuligt! Hoppas solen stannar & ni får en härlig onsdag!

Bli kär i juice


Juice är något jag älskar! Finns det något godare än ett kallt glas apelsinjuice till frukost,
eller varför inte när du plötsligt blir törstig & sugen på något gott? Juice är svaret på allt! Jag skulle kunna dricka äppeljuice glas efter glas. Fast det är ju inte precis det bästa för tänderna. Anyway. Det här får bli mitt första tips! :D
Morgondagen börjar med ett glas apelsinjuice. Klubbat & bestämt!

Fill me with blood


Alltså, jag är ju inget vidare bra på att redigera bilder & ännu mindre bra på att göra om de till vampyrbilder, haha! Men ja. För att vara första gången & dessutom på en hund så får det väl duga! Nej, jag har faktiskt inte sett eller läst Twilight, haha!
Nu måste jag hitta en passande kategori till detta filurskap...

Out of space

Godmorgon på er! Blir mer bloggning senare idag, för tillfället måste jag äta frukost, haha! Ska nämligen ut och träffa finaste Eva klockan tio! Så jag har lite bråttom, eftersom jag är den segaste personen i hela världen på att komma i tid! Haha, nejdå. Men blir lätt stressad i sista sekund & så..  Sen mot eftermiddan kanske jag får kompisbesök, haha! Hoppas ni får en härlig dag i solen! :)

Streets of Philadelphia


Tjenixen alla glada! Gårdagen tillbringades på Gröna Lund tillsammans med några tjejer från klassen, riktigt trevligt! Börjar tyvärr tröttna på Grönan (förutom Frittfall!) Nu ska jag slänga i mig lite mat & baka tillsammans med två vänner! Får se vad vi hittar på för gottigott! :)

Cupcakes are pure perfection


Ja, blev ett helt gäng cupcakes idag, om man ens kan kalla de för det, haha! 
Världens finaste? Knappast! Förstår inte varför jag aldrig lyckas, haha! Men goda blev de i alla fall!
Och så älskar jag formarna! De är så söta! (29:- på Åhléns) Muffinsarna fick varsitt myntablad på sig, haha! Nu ska jag fixa lite med bloggen! Trevlig kväll på er så hörs vi!

Heaven is a place on earth


   
Canon EOS 500D + kitobjektiv EF-S 18-55 mm

Sleeping in my car


Kommissarie Späck, som jag såg igår, var inte riktigt som jag väntat mig. Det var lite för mycket våld & blev efter ett tag lite överdriven. Så den får bara 3/5. Haha! Den var ju lite kul ändå faktiskt ;)

Den här bilden gjorde jag faktiskt innan jag köpte min systemkamera. Yes! Den 8/6 2010 köpte jag en systemkamera! (Varför "köpte jag" är understruket är för att det faktiskt var jag som köpte den, för egna pengar!) Det blev en Canon EOS 500D. Haha! Måste fortsätta utforska den lite..  Jag är så glad :D
Åter till bilden. Jag monterade faktiskt in kameran. Haha! Tog lite tid & blev inte så bra men i alla fall. Hatar det här långa inlägget. Puss & kram, nu ska jag baka cupcakes!

It's raining men


Dagens planer var att åka till Grönan, men de sprack som en ballong.
Det regnar ju som jag-vet-inte-vad. Men vad passar inte bättre än att gå på bio och se Kommissarie Späck!
Haha, den verkar ju så grymt rolig! Vi får höras senare, när filmen är slut & regnet har uppehört!

End of grade six

Nu är det sommarlov, och jag har gått ut sexan! Ja, inte så märkvärdigt, men i alla fall. Året har gått så fort!
Ha en underbar sommar allihopa, med mycket sol, bad & värme! Puss på er!

Sommar och grillfest


Hej därute! Slutade elva idag, eftersom det är dagen innan avslutningen, och dessutom gjorde vi inget speciellt i skolan heller. Haha! Nåja, det var i alla fall bra att vi fick gå istället för att sitta kvar sysslolösa. Vad hittar ni på denna fina tisdag? Ikväll är det grillfest med klassen och det ska bli sjukt mysigt & kul! Vi ska grilla korv & massa chips, haha! Hoppas kvällen blir lyckad!

A heart for the summer, sun & weather


Idag var som sagt alla A-klasser på Kaananbadet! Det var ganska kul, och jag tog mitt första dopp! Haha! Jätteintressant, men i alla fall. Jag har suttit och ändrat lite - ganska mycket - i designen! Jag tycker det blev bra :) Nu ska jag ta & sy upp en tunika & klänning! Måste fixa det fort fort. Har skjutit upp det från igår, inte bra.. Vi hörs!

PS! Så fort jag får tid ska jag svara på kommentarer, promise!

When I look at you


Hejsan hoppsan! Åkte en sväng till några butiker idag, och hittade såklart N-A-D-A. Det är så typiskt! Anyway, nu ska jag pallra mig iväg till grossen och köpa en baugette till matsäck i morgon! Alla A-klasser ska iväg och bada! Haha! Kommer säkert bli kul!
Ni får ha en jättebra vecka och en bra start på sommarlovet!

Here I am once again


Hejsan små lördagsmänniskor! Haha, det har varit 'bad-bloging-day' idag, men bättre än annars i alla fall! Jag har varit och tittat på dessa små sötisar! Ser ni deras morrhår? Så gulliga! Nu ska jag plantera morötter (haha!) och sy upp en tunika! Ha en wonderful lördagskväll sunshines!

Sommartävling hos Therese


Jag är med och tävlar om en reflexskärm från tvspelsweb.se hos Therese [Tezzilicious] Temat är sommarkänslor och jag valde denna bild för jag tycker den förmedlar en liten "sommarkänsla". Hallon är somrigt, gröna buskar är somrigt och ja.. Bilden är väl allmänt somrig, haha! :)  Klicka här om du också vill vara med och tävla! ♥

Here I go again

Nu ska jag ta mig utåt och njuta av det finaaaa vädret! Åhh, sol är  härligt! :D

Kan bara inte vääänta tills nästa vecka !!

We belong to the life

Hej på er snyggingar! Snart sommarlov! Yes! Åh, tänk att halva tvåtusentio har gått. Jag menar, det var ju nyss nyår.. typ. Ännu en kul dag i solen! Var iväg till Expert idag också, och köpte *hemligt*. Haha, nyfikna? ;) Ni får veta framöver! Om drygt en veckan, när det också är avlslutning! Åh, juste! Är med i en... samba-orkester också haha! Vi ska spela på skolavslutningen. Önska mig lycka till...

Ha det i bra, för det ska jag, haha! (Jag har sååååå dålig humor... !)

Everytime we kiss I swear I can fly

Hello happyfaces! Visst har dagen varit varm?! Och helt soligt underbar!
Kan ju inte annat än vara glad och le, nu när det äntligen är sommar! Haft en bra skoldag och annars härlig dag också! Min kusin var här och hälsade på idag (överraskning!) och sen ja.. det har varit en tumme upp-day! :D
Och nu är jag happy! :D

Tell me something I don't know


Jag är sjukt trött. Somnade på soffan när jag kom hem, haha!
Skulle bloggat igår men när jag hade fixat allting så fungerade inte internet längre!  Tur att det funkar nu annars hade jag varit grymt arg, haha Nej, nu ska jag röra på mig utåt! Tror jag.. Vi hörs & syns & ses!











Hejsan alla läsare!
Jag heter Linda och är en glad, lite sprallig trettonårig tjej bosatt i Stockholm! Jag brinner för fotografering och fotar med min Canon systemkamera. Jag har en rad andra intressen också, så som design, mat, musik, djur & natur, bloggen & utöver detta ännu mer!
Läs mer om mig här


I BLOGGEN
vill jag visa foton jag har tagit, och blanda dessa med min vardag, mode & design. Bloggen är som en fotodagbok, fylld med massa olika roliga saker. För att inte missa något nytt & spännande, kan du alltid lägga till mig på bloglovin här nedan! :)

Kontakt: [email protected]

bloglovin



 AKTUELLT
 Nu har jag äntligen köpt en  systemkamera! Den 8/6 blev en  efterlängtad Canon EOS 500D min,  och jag är jätteglad! Återstår bara  att lära sig lite mer om den! :)


RSS 2.0