Söndagskvällens sysselsättning

Nu blir det titt på Solsidan och tvn resten av kvällen! Ja, förresten har jag & Mickan något gemensamt: öppet köp. Jag gillareeee. Grovt. Och Solsidan. Och bloggen. Och vännerna mina. Och livet för tillfället. Positiviteten är på topp! Grym kväll önskar jag er alla & en riktigt härlig vecka! ♥

Plugga lugnt!


Jag är inte död, (en och annan hjärncell möjligtvis) utan simmar bara för tillfället runt i en bubbla tillsammans med massa plugg och skolstress. Skittrevligt! Egentligen har jag inte tid att sitta och dega vid datorn, utan borde plugga härligt massa spanskaord till morgondagens prov. Sen är jag fri! Eller ja, iallafall tills den tionde februari 2011, det vill säga morgondagens eftermiddag, när den minst lika trevliga engelskaboken kommer på besök hem till mig (notera; besök) och det blir plugg fram till fredag med den också. Motivationen är verkligen på topp!

Nu ska jag bänka mig framför tvn (läs gärna bakom raderna - spanskaboken) och försöka banka in något i huvudet. Var det någon som nämnde ordet död?

Summerfeelings


Ge mig sommar.

Favoritcitat.

"Att vara stark är inte att lyfta tyngst, komma längst eller att vara bäst. Att vara stark är att falla till botten,
slå sig hårt och ta sig upp igen."

Min underbara vän.

Det är är lite kort. Lite opersonligt. Lite för lite. Men jag tror du vet. Nothing compares to you. Ett hjärta betyder mer än tusen ord. ♥ ♥ ♥Hejsan alla läsare!
Jag heter Linda och är en glad, lite sprallig trettonårig tjej bosatt i Stockholm! Jag brinner för fotografering och fotar med min Canon systemkamera. Jag har en rad andra intressen också, så som design, mat, musik, djur & natur, bloggen & utöver detta ännu mer!
Läs mer om mig här


I BLOGGEN
vill jag visa foton jag har tagit, och blanda dessa med min vardag, mode & design. Bloggen är som en fotodagbok, fylld med massa olika roliga saker. För att inte missa något nytt & spännande, kan du alltid lägga till mig på bloglovin här nedan! :)

Kontakt: linda.blogg@live.se

bloglovin AKTUELLT
 Nu har jag äntligen köpt en  systemkamera! Den 8/6 blev en  efterlängtad Canon EOS 500D min,  och jag är jätteglad! Återstår bara  att lära sig lite mer om den! :)


RSS 2.0