A guide in reality


Jag är arg. Och det vill jag inte vara.
Jag förstår mig inte på min mamma. Hon är ut i helvete jobbig. Hon förstår ingenting. Jag är så jä-la trött på att hon inte bara kan hålla sin käft stängd ibland och låta mig vara. Argh! Whatever. Jag kommer i alla fall
komma ihåg hur jag var när jag var "tonåring" och försöka att använda det till att uppfostra mina barn. Tro mig,
de kommer bli jävligt lyckliga..

Vad gäller dagen så har den varit bra, likt de andra. Sol, 20+, och som vanligt sämre fram mot kvällen. I varje fina fall så tänker jag stänga av här nu. Kanske sätter på den igen halv nio - även om jag inte får - och deltar i en tävling. Fast jag kan alltid säga att jag går och lägger mig, och sen så är jag inne i alla fall. Bad, bad om hon kommer på mig.. Hmm..

If I could turn back time


Tjolahåppsansahejsanhallåtjenixen!
Det har varit en ganska stressig dag idag. (okej, vilken dag i mitt liv är inte det.. ?!) Men idag var den ännu stessigare än vad det brukar vara. Känns det som. Som nu, här sitter jag. Skulle stängt av datorn klockan åtta, men stressar ihjäl mig i sista stund! Förutom allt det stressiga har det varit ganska bra idag. Typ.
Pannkakor till lunch - inte dåligt -, ganska lång dag i skolan - dåligt. Utöver detta har det varit hyfsat väder,
i alla fall fram tills kvällen och eftermiddan.

Jag skulle vilja skriva något roligt här. Alltså i ett helt nytt inlägg. Något som är.. intressant, roligt, spännande.
Inget skämt eller berättelse. Whatever. Nu ska jag som vanligt äta! :D

Hotel California


Yellow is a purple colour.
Whaat? Nej, jag fattade själv inte! Hursomhelst tror jag meningen betyder något i form av hej. Låter som en ganska bra betydelse! Var det någon som faktiskt lade märke till att jag gick upp tio i sju i morse bara för att skriva ett litet inlägg? Faktiskt var det ganska kul! :D

Idag har jag haft en ganska bra dag. Har kännt mig glad och så, trots att jag går i skolan! Tittade också
på en film med några vänner - The Island - och jag kan säga att den var riktigt dålig!  Jag blev mest irriterad. Handlar om klonade människor, alltså kopior, som rymmer eller något likande. Förstod i princip bara halva.
Sen såg jag några grönfinkar också! :D
Nu ska jag titta lite på TV och delta i en och annan tävling.
Önska mig lycka till ;)

This is who I am.


Godmorgon!
Ignore allt som inte har med dagens klädsel att göra.. Jag ska tralla mig iväg till skolan
 snart.. Finns verkligen inget bättre!.. Whatever. Jag är skittrött nu.. Ha en fin dag allihoppa!
Min dag kommer säkert vara tumme upp, hoppas jag!
Kram! :)

One way or another


Hejsan svejsan i flingorskogen!
Ja, om det nu finns någon skog med flingor! Hoppas det, det skulle vara gott!
Nog med mina knasiga drömmar! Idag har jag som vanligt spenderat största delen av dagen i skolan.
Bäst av allt är ju att man åtminstone lär sig något!
Det här inlägget får bli lite kortkort för jag ska äta lite mat nu! Men vafasiken,
vad äter man annars än mat.. ? Sen kan man ju diskutera
innebörden av ordet mat men det får bli en annan gång!
Ha en mysig kväll! :)

Förresten har jag gjort mig en ny header om det är någon
som har lagt märke till det! :D

She works har for the money.


Världens bästa väder hittills!
Solen var ju framme i princip hela dagen! Härligt. Fick äntligen med mig
kaninen ut också! Som sagt gillar han inte kopplet men det gick perfa i alla fall! :)
Jag tror han tror att han bestämmer över mig. Och det tror han fel, även om det här var en konstig mening..
Jag har faktiskt haft en riktigt bra dag! Förutom att jag spenderade lite väl mycket av dagen på att handla..?
Ja, en liten lustig sak som hände idag var att jag såg en soptunna på ett berg som det brann i. Haha, det var lite lustigt. Men det luktade gott! Tror det var någon som hade grillat! Sen kom brandbilen och förstörde allt.
Jag menar, visst. Det var väl bra attdet slutade brinna, men hallå? Den goda doften försvann!
Lustigt, lustigt. Lustigt inlägg.

Nu ska jag vara lustig och lusta mig bort härifrån. Skola i morgon.. Hmm. Ja, hoppas det blir en fin start på veckan!Jag mår lustigt bra idag faktiskt. Mitt liv är väldigt lustigt just nu märker jag.
Sista gången jag använder ordet lustigt också tror jag.. Har nog "överanvänt" det nu..
Anyway. Ni får ha en riktigt trevlig söndagskväll, och en helt suverän vecka!

Hello, mr Sunshine.

Uh, vilket härlig dag! Har varit ute hela dagen i fina vädret! :D Haha, litet konstigt inlägg det här blir men jag ska äta och titta lite på tv tror jag! Det går fortfarande inte att ladda upp bilder, så nu är jag sur.. Måste försöka lösa det - i morgon. Hoppas ni får en underbar kväll! Kram! :)

Stand by me


Hmm..  Förstår inte varför jag inte kan ladda upp bilder.
Och nu är det inte för att de är för stora! Ja, får väl bli ett bildlöst inlägg då! Tråkigt, tråkigt..

Försökte få ut min lilla kaninis tidigare i morse, men stackarn ville inte. Tror han är rädd för kopplet. Så fort han ser den springer han och gömmer sig! Haha :D Hans klor blev i alla fall klippta, vilket är tumme upp!

Måste få i mig lite mat innan Amanda kommer förbi. Fint väder idag, huh? Länge sen solen var framme! Hoppas den stannar också, haha! :D

Försöker ladda upp en bild nu i alla fall...

EDIT: Kan bara ladda upp bilder genom att gå till "Bild", ladda upp
 där och sen typ lägga in den i inlägget.
Tumme ner..

I am a modern family.


Fel bild, men de andra går inte att ladda upp..

Jag satt nyss och funderade över varför jag inte kunde ladda upp bilder i det här inlägget. Yes, jag skrev ett inlägg i morse, skulle ladda upp två bilder som jag fint fixat, men icke. Det gick inte! Jag blev aaarg. Jag som hade tänkt på bloggen, vaknat tidigt och var överlycklig över att äntligen kunna skriva ett inlägg. Vad händer? Jo, det går inte att ladda upp en bild! Vet ni varför? Bilden var större än vad den får vara! Jag blev bara; "Varför kom jag inte på det tidigare?!" Whatever. I morgon ska jag blogga! På morgonen!

Idag kikade jag runt i stan lite med några kompisar, hittade lite onödiga saker som en klänning (jag använder aldrig klänning!) och ett par vita skor. Allt detta = pengaspenderande. Haha! :D Det bästa med dagen var ju att jag hade studiedag! :D De borde finnas oftare. Mycket oftare!

Modern Family e så jäkla kul! :D

Bean of loveKänns som det börjar gå bra med den här bloggningen nu faktiskt.
Haha, hur dum får man vara? Har ju bara skrivit ett inlägg hittills! Men har kommit på en liten grej om bloggningen som faktiskt kommer funka.. Tror jag. Höhö :D

Vet ni vad jag saknar? Nja, inte jag heller precis. Jo, jag saknar fantasi. Förmågan att skriva intressanta, bra och roliga inlägg. Hmmpf. Måste gå i någon kurs, haha! Dessutom är mina meningar lite halvkonstiga..

Om det nu finns någon därute som inte tycker att mina inlägg är tråkiga så säger jag bara; Titta på det här inlägget. Läs det om och om igen. Vad har jag att komma med? I n g e t !

Från och med idag är det slut på det tråkiga. Bloggen ska äntligen bli rolig! :D

Life is hard. Even if you are dead.

Godmorgon solstrålar!
Jag är trött på att hela tiden förklara mig med varför jag inte har bloggat. En enkel regel; Jag ska blogga nu. Varje dag. Minst varannan dag då. Punkt.

Under dessa exakta 2 veckor och 4 dagar jag inte har bloggat har det hänt en del. Min syster har varit på besök (en anledning till no blogin') och faktiskt har jag fyllt år! :) En helt vanlig lördag. Hände inget speciellt, höhö..
Jag ska inte prata om mina problem men faktum är att jag inte mått så bra på sistone heller..

Idag ska jag till skolan. Närmare bestämt om en halvtimme. Tänkte bara att jag skulle logga in och skriva det här, haha! :) Dessutom måste jag skriva roligare saker. Jag måååååååsteee! :O

Ett litet inlägg för de glada.

Hejsan. Jo tack, jag vet att jag inte har bloggat på runt åratal. Sjuukt dåligt av mig, men jag har inte haft tid.. Jag ska försöka blogga lite oftare nu, hoppas jag. Här kommer i alla fall ett litet kort inlägg, och ett stort glatt GLAD PÅSK ! :D

Bild från google.Hejsan alla läsare!
Jag heter Linda och är en glad, lite sprallig trettonårig tjej bosatt i Stockholm! Jag brinner för fotografering och fotar med min Canon systemkamera. Jag har en rad andra intressen också, så som design, mat, musik, djur & natur, bloggen & utöver detta ännu mer!
Läs mer om mig här


I BLOGGEN
vill jag visa foton jag har tagit, och blanda dessa med min vardag, mode & design. Bloggen är som en fotodagbok, fylld med massa olika roliga saker. För att inte missa något nytt & spännande, kan du alltid lägga till mig på bloglovin här nedan! :)

Kontakt: linda.blogg@live.se

bloglovin AKTUELLT
 Nu har jag äntligen köpt en  systemkamera! Den 8/6 blev en  efterlängtad Canon EOS 500D min,  och jag är jätteglad! Återstår bara  att lära sig lite mer om den! :)


RSS 2.0